Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam vatan şaşmazı bilirsiniz oyuıncu manken o geçenler tvde bir ürün pazarlıyordu terlemeyi kesen..En azından elinizde kullanabilirsiniz sanırım..Googleda aratın zaten tanıtım karşınıza çıkıcaktır..
bir araştırayım bu dediğinizi hocam bakalım ne çıkıcak

webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de var hocam. Etkin bir yöntem klips ets var ama onun da ters tepme olasılığı var. Botoks yaptırabilirsiniz. Psikolojik değildir ama yine de git. Ben gidiyorum ilaç da kullanıyorum.

Tapatalk ile gönderildi
Sanırım bu bahsettiğiniz yöntemleri kullanmam diye düşünüyorum.

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hastalığın belirtisi olabilir okadar terleme normal bir durum değil hocam bir doktora görünsen iyi edersin buradakiler tahmin üzerine konuşurlar sen müsait bir zamanda doktora gidip danış.
Kışın böyle bir durum hiç olmuyor yaz geldimi sıcaklar bastırmaya başladımı bendede başlıyor ne hikmetse.

undertaker06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ter bezlerinin aşırı çalışması ile ilgilidir bence sorun. Öss ye girerken aynı konudan muzdarip bir arkadaş sentetik eldiven ile girmişti sınava. ciddi bir sorun deneyimli bir doktora başvurmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Biraz araştırdıgımda evet ter bezleri ile ilgili çıkıyor ama ter bezlerinide aldırma konusu çıkıyor genelde karşıma bu da benim kafama ne yazık ki yatmıyor.

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hormonlar ve daha pek çok etken bu soruna yol açabiliyor. Şunu kullandım da geçti diyebileceğimiz bir şey yok. Tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık bu. Kesinlikle doktora gitmen gerekiyor. Tek çözüm doktor.
bir kaç araştırma yaptım da tahlil filan yaptıranlar filan varmış ama yine bir çözüm yokmuş yani doktorlarda birşey yapamıyor.

Protect adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de aşırı stres olduğum zamanlar da ellerim terliyor.
Psikolojik veya stresle alakası yok benim hocam ya bir iki ilaç sorucam bakalım eczacılara ne önericekler