denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar zor mu ya ?
Bitirip mi değiştirdiniz ?
1 den mi başladınız şimdi ? Çok zor bir karar.

Ben herhangi bir üniversite yazıp ingilizce hazırlık okuyup seneye her şeyi bırakarak bir daha denesem mi düşünüyorum.
Ama her yaz böyle oluyor.Sene içerisinde aslında okumak istemediğimi görüyorum.
Yinede bir daha gireceğim.(tm den hazırlanıp)
Arkadaşlar üniversite bitirip gelcek valla ben daha yatıyorum!
Baskıyı kaldırmak zor.
Zor değildir belki elbette kişiye göre değişir. Benim lise hayatım boyunca da sayısalım oldukça kötüydü. Biraz da bilinçsiz bi tercih yapıp İktisat'a gitmiştim. Yapmaya çalıştım, denedim ancak sadece sözel hukuk derselerini geçebildim. İstatistik, Ekonometri, ULS gibi dersler benim için geçilmesi imkansız derslerdi. Oldukça radikal bir karar alıp küçüklüğümden beri hayalim olan bölüme geçip 0'dan başladım. Hazırlığı geçtim 1'den başladım. Ama dediğim gibi çok önemli bir karar, özellikle aile açısından büyük bir sorumluluk. Ama geç de olsa yapmam gerekiyordu.

Sadece şunu söyleyebilirim, bitirmiş olmak için üniversite tercihi yapmayın. 7 senedir üniversitedeyim bu konuda öğrendiğim tek konu bu oldu. Yok arkadaş ben Sayısal yapamıyorum ve İngilizce seviyorum, o halde zorlamanın anlamı ne? Dikkatli yapın seçiminizi. Özellikle İİBF konusunda tekrar düşünün, çünkü her 2 üniversite mezunundan neredeyse biri İİBF mezunu.