Hepimizin kendimize göre BÜYÜK dertlerimiz oluyor kardeş. Ben çok zor zamanlar yaşadım. Kötü günler hastalıklar falan derken son 1 senedir şükür ki gayet iyiyim. Bir de msn kullanan biri değildim. Arada bi açar kapardım o kadar. Zamanla hiç msn kullanmamaya başladım. Muhakkak senin sıkıntılı olduğun dönem benim de dertlerimin olduğu dönemdir ki keyfim yoktur. Pm yoluyla dertleşip konuştuğum çok arkadaş var forumda. Zaman zaman hemen cvp yazamazdım ama illa ki cvp yazıyordum. Kişisel olarak bir garezim ya da yoksaymam olmaz kimseyi. Aman boşver onu demem yani.Belli ki kırılmışsın bana o zamanlar. Ama gerçekten bilmiyordum kardeş. Yoksa dertli sıkıntılı insanın halinden anlarım. İnsan içini dökecek ya da mantıklı bi kaıl alacak insanlar arıyor. Yani kısaca kişisel bir garez falan var sanma. Kesin benim de dertli olduğum zamanlardı o zamanlar..
Kıza gelince, kız aldattığını söylemeyebilirdi de. Onu demek istedim. İnsan aldatıldığını hiç bilmeden yıllarca yaşıyor sonuçta..
bu nasıl dürüstlüktür nasıl yüzsüzlüktür. Dürüstlüğün level atlamış halimi.
Sana karşı doluyum biraaz abla. Yaklaşık 2 yıl önceydi. Attığım pmlere cevap vermedin dayanamadım itrader attım. abla sana ulaşamıyorum diye. O yüzden 3 gün ban yedim. Msnden bir iki güzel konuşmamız olmuştu fakat sonra yok olmuştun. Anladım ki silmiştin. Sonra bu pm itrader olayları olmuştu çok ağrıma gitmişti adam yerine koymaman bilge abla. o günden bugüne hiçbir mesajını takip etmeyip cevap yazmadım konularına girmedim. Belki haberin olmuyacaktı olmadıda zaten ama kendimi tatmin ettim tavır yaparak o kadar.