Merhaba arkadaşlar. Bunlar zaten sürekli yapılan çalışmalar yani, tanıtım yazısı, link, forum ve blog tanıtım vs. Bunları sürekli yapıyorsanız zaten hit almanız çok doğal olucaktır. Sadece footer link pek işe yaramıyor artık. Sadece tanıtım yazısıda pek bir işe yaramıyor yada sadece paravan blog ve sosyal medya da. Bunların en güzeli hepsinin birden yapılması. Eğer hepsini yapıyorsanız biraz daha sabırlı olun ve bu sonuçları görebiliceksiniz eminim ki
Footer devri aynen bitti.
Burada beyin bedava diyerek; millete Şov yapan, artistlik yapan, bilmişlik yapan o topluluğu ayaklarından kaldırıp baş üzerine sallasan;
10'undan 500 TL çıkmaz...
Mesele şuursuz yazılara şuursuz hit basmak değil...
Ciddi işler yapmakta.
Emin olun şuursuz dediğiniz kişilerin her biri 5 er bin lira aylık alıyordur. Bu vatanın milletin sizin gibi paylaşımdan, yardımlaşmadan bi haber kişilere karnı tok. Selametle. Siz şuurlu takılın.
Ayrıca;
10 kişiden 500 tl çıkmıyor diyorsanız burada bu konuya yazan kişileri küçümsüyorsanız bağışlar kızılaya 50.000 lira koyarsınız dekontunu buraya tamam abi para sende özür dileriz deriz. Boş laf etme yani 2 forex kasıp, 2 seo makalesi yazıp adsenseyle 500 dolar kazanmış olup burda ahkam kesme bu halk seni icabında tükürüğüyle boğar
Beyin bedava yani
Haydi selametle...