Merhaba güzel kardeşim,
Aldatmak o sözler ile olmaz. Bayan arkadaşının dediği gibi "benimle ilgilenmiyorsun" lafı ile hareket ederek sana belli ki çektiği (kendince) bazı acıları yaşatmak istemiş. Bunu nasıl anladım sorusuna cevap: Bayanın hiç bir zaman kendini eş değer tutmayacağı kişilere beddua ettiğini söylediğin için.
Yeni zımbırtı dediğimiz sosyal medya (facebook)türevi anlık ileti sağlayıcıları ile yapmış olması olası ihtimal. Yani reel yaşamda yapmadıysa, birine ümit vermesi olanaksız. Senin onunla yeterince ilgilenmediğini düşünebilir, buna göre kendince intikam duygusu içersine girebilirler.
Tavsiyem: Arkadaşının peşine düşüp güzel bir dil ile "kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi bana yapma" demen. Bunun dolaylı yolları
Bayanlar - Erkekler arasında kadınları en etkileyen tavırlardan birisi Kadından bir adım önde olduğunu hissetirmektir. Şimdi senin eline büyük bir fırsat geçmiş, ona alttan alıp benim sevdiğim kız böyle yapmamalı demen, onun hayatında bir daha başkasına bakmayacağının sinyallerini gösterecektir.
not: Varsayımlar üzerine yazdığım yazı genel açıdan, tecrübelerimden oluşmaktadır.
Allah razı olsun. Olay aynen dedigin gibi. Bende senin dedigin gibi mesaj yazıp gönderdim. Fakat o kadar düşüncesiz ve sabırsızki haksız bile olsa hattını sırf trip olsun diye hattını kırmış olabilir. hayırlısı şüphesizki Allahtan.