umutmertsever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi bu sizin görüşünüz öyle domain isimleri varki ezberlenemiyor fakat adam firmasının ismini değiştirmekte istemiyor hepsini geçiyorum ezberlenmesi çok kolay domain isminden bile daha kolay kalıcı vede gerçekten jenerik örneğin ismim Mert adresim ise Mert@hotmail.com @hotmail.com uzantısı benimsenmiş bilgisayar başında 3-4 kez oturan insanın dahi ezberinde olur şuda var bazılarına maili söylüyorsunuz adam bilmiyor mesela özel uzantıyı siz mert@domain.com adam mert@domain.com@hotmail.com yapıyor gülmeyin ama bu bir geçek adam hotmaili benimsemiş hotmailden başka uzantı olmaz görüşünde özellikle 30-45 yaşları arasında bu çok görülüyor.Bunu telefonda yada günlük hayatta yazmadan kişiye aktarabilirsiniz telefonda Adana'nın A'sı Bursanın B'si vs. gerek kalmaz yani sizin için olmayabilir ama bu adreslere rağbet gerçekten çok Mert@hotmail.com ben bu adresi satın aldım mesela ve adamın adı Mert değil üstelik yabancı bu adresi satışa çıkarmış olsam Mert'ler arasında açık arttırma yapabilirim
Bilgilendirme için teşekkür ederim, hayırlı işler