Kusuruma bakmazsanız gerçekten merakımdan genel olarak soruyorum hotmail uzantılı mail adreslerin nesi jenerik oluyor ki niye talep var
mail@domain.com,
kampanyalar@firmaismi.com şeklinde kullanıyor tüm firmalar.
Hocam şimdi bu sizin görüşünüz

öyle domain isimleri varki ezberlenemiyor fakat adam firmasının ismini değiştirmekte istemiyor hepsini geçiyorum ezberlenmesi çok kolay domain isminden bile daha kolay kalıcı vede gerçekten jenerik örneğin ismim Mert adresim ise
Mert@hotmail.com @hotmail.com uzantısı benimsenmiş bilgisayar başında 3-4 kez oturan insanın dahi ezberinde olur şuda var bazılarına maili söylüyorsunuz adam bilmiyor mesela özel uzantıyı siz
mert@domain.com adam mert@domain.com@hotmail.com yapıyor gülmeyin ama bu bir geçek adam hotmaili benimsemiş hotmailden başka uzantı olmaz görüşünde özellikle 30-45 yaşları arasında bu çok görülüyor.Bunu telefonda yada günlük hayatta yazmadan kişiye aktarabilirsiniz telefonda Adana'nın A'sı Bursanın B'si vs. gerek kalmaz

yani sizin için olmayabilir ama bu adreslere rağbet gerçekten çok
Mert@hotmail.com ben bu adresi satın aldım mesela ve adamın adı Mert değil üstelik yabancı

bu adresi satışa çıkarmış olsam Mert'ler arasında açık arttırma yapabilirim

Ben benimle iddiaya giren insan tanıyorum ya @hotmail.com 'dan başka msn olmaz diyor adam niye diyorum imkansız çünkü sadece msnin kurucusu açıyor yada çok trilyonlar vermek lazım diyor
MSN ve mail listesinde kaç K kişi ekli?
Hocam kişileri ekledikten sonra siliyor sadece rehbere ekliyoruz içinde gruplar var A harfi ile başlayanlar B harfi ile başlayanlar şeklinde maillerimizi o şekilde yolluyoruz şu anda 1600 küsür kişi msn üzerinde var mailde ise yaklaşık 3000 kişi mevcut ancak msni açtığınızda yeni ekleyen kişileri onaylasanızda size gözükmüyor gözükmesini istiyorsanız bir kişi siliyorsunuz fakat siz onlarda gözüküyorsunuz zaten bu yönü güzel bunu isterseniz temizleyedebiliriz.