Merhaba arkadaşlar,
İzmir'de yaşayanlar bilir. Kent kart uygulaması vardır belediyeye ait toplu taşıma araçlarında. Ben de kullanıyorum bir çok İzmir'li gibi bu hizmetleri. Fakat kentkartımda en son ne kadar vardı sorusunu çok sık soruyorum kendime. Bu yüzden önceleri kendim için yaptığım, sonra masaüstü widget uygulamasına dönüştürdüğüm bu programı sizlerle paylaşmak istiyorum. Biraz hızlı yazdım ama artık eksiğiyle fazlasıyla ilk sürüm bu.

Kentkart Widget v1.0

Ara sıra talebe göre güncelleme olacaktır. Program kendi kendini otomatik günceller. 30 ve 60 dakika olmak üzere 2 farklı güncelleme sıklığı ayarı vardır.
Her zaman üstte seçeneği ve başlangıçta açılma seçeneği kullanıcı tarafından değiştirilebilir.

Şimdi gelelim nasıl çalıştığına.
Ayarlar kısmında Alias No : yazan kısma

bu resimde görünen kısımda (kendi kentkartınızda tabi) 11 haneli numarayı "-" işaretleri olmadan giriyoruz.
örnek : alias no : 12345678910
Sonra onay butonuna basıp kaydediyoruz. Bu kadar basit

İzmir'de olmayıp ta programı denemek isteyen arkadaşlar 37756466307 bu numarayı (yukarıdaki resimde bulunan) programa girebilirler.

Download : Kentkart Widget v1.0

Aklınıza gelen fikirleri lütfen benimle paylaşın. Ayrıca bu tarz widget program yazdırmak isteyenler her zaman pm ile bana ulaşabilirler