Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.
Belirttiğiniz, firmada zaten kurumsal ve teknik bilgileri, gerçekden inanılmaz satfadadır.
Böyle birşeyi, idealhosting'in yaşamasınada + olarak üzüldüm.
Fakat. günümüzde, Harddisk problemleri özellikle, İngiltere konumlu sunucularda Harddisk Problemleri çok net bir şekilde %30.' oranlarında görülüyor. buna bizzat ben şahidim.
Size önerimdir ; Firma kesinlikle, yedek almak ile, hükümlü değildir. Alıyoruz diyebilirler. fakat hizmet sözleşmelerinde, bu bilgiye rastlanmıyorsa, söyledikleri tüm konfgreler, geçersiz sayılmaktadır.
Raid yapısında, host,hizmeti sağlayanlar ise, Yedek aldıklarını zaten Raid sisteminin olduğunu belirterek dile getiriyorlar. buda sizin için, kaçınılmazdır.
Genellikle, raid ile, çalışan firmalar ise, server üzerinde, bir ağarlık hissediyorlar.
2 disk çalışırken, diğer 2 diskin, görünürde olmaması ve dış patentte, anlık olarak, yedekleme yapması sunucuyu belirtilen, düzeyde kasmakta.
Sizin için söyleyebileceğim ; Çok sayıda hostunuz olabilir, veya çok yüksek miktarda, Alana ihtiyaç duyulan siteleriniz olabilir.
Bunu kendi müşterilerimede söylediğim gibi, bir sanal sunucu kiralamanız. ve o sanal sunucu uzerınde, Panelinize, girip, hergün, Kısmen, Haftalık full yedek almanız olacaktır.
Bu işten, gelir elde ediyorsanız bunu, kesinlikle, sorumluluk haline getirmenizi öneriyorum.
bu şekilde, kendinizi, gerçekden kaliteli alt yapıya almış olur, aynı şekilde,
Üzücü bir sonuç ile karışamazssınız.
Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.