Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Fatih Bey, burada insanları suçlamamak lazım.
Hepimiz bir şekilde internetten kolay kazancı keşfedip, bu kazancımızın sürekliliğini istiyoruz.
Kimilerimiz risk almayı, kimilerimiz de riskten uzak durmayı sever. Sizin ve benim gibi kişiler risk alırlar çünkü zaten değerlendirdikleri para arkasından ağlanmayacak bir paradır. Sanal hesaplarda aylarca bekleyen, ne harcayabildiğiniz ne de hesabınıza gönderebildiğiniz 5 $ lar 10 $ vardır ya işte o paralar...
Neyse Adhitprofits'i yaklaşık 1 ay denedim. Evet sistem aynen anlattığınız gibi işliyor. Benim de 2008 yılında PTC sitelerinden ağzım yandığından dolayı her 10 $ lık birikimde Payza hesabına ödeme talep ettim. Bu parayı da aldım hyip sitesine aktardım. Neden hyip sitesi derseniz Paypal ile çalışan ve 6 aydır ayakta olan bir site olduğu için. Site scam olsa bile paypaldan ve payzadan aktardığım paraları alma ihtimalim halen var...
Konunuz ile ilgili samimi olarak söyleceğim son şey şudur...
Sanal hesaplarınızda gözünüzün içine bakan unutulmuş bakiyeleriniz var ise, isteseniz de istemeseniz de değerlendirebileceğiniz tek yer bu tarz sitelerdir.
Yeterki duracağınız yeri bilin. Anaparanızı sağlama aldıktan sonra kalanını koyverin gitsin...
Saygılar.