Ben siteyi ilk açtığımda 40'a yakın nofollow sitede yazı yazmıştım 2 yıl önce hepsi özgün ama anlattıkları şey aynıydı..1 yıl sonra o kelimelerde ilk 5'e girdi site.. Google düz yazıda olsa yani link çıkışı olmasa bile anahtar kelimeleri ve yazıda geçen site isimlerini çözümleyebiliyor.
Tabi link veya tanıtım yazısı kat kat etkili ama zaten püf noktasıda bu... 100 yazı varsa siteniz ve anahtar kelimeniz hakkında nogollow-dofollow karışık olacak bazıları anahtar kelime, bazıları direk link şeklinde bazıları ise hiç link çıkışsız olacak. SEO=SABIR dedikleri bu oluyor.
Yani ölme eşşeğim ölme

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:09:23 -->-> Daha önceki mesaj 22:06:32 --
Piyasayı harbiden takip ediyorsan böyle bi başlık açmazdın. Herkes bağıra çağıra diyorki sosyal medyanın seo acısından hiç bi faydası yok ! Nofollow'un anlamıda; tanımıyorum bilmiyorum bu arkadaşa destek olmuyorum nedir ne değildir kimdir size garanti veremiyorum demek.
neydir ne değildir bilmiyorsan linki niye veriyon arkadaş? demez mi adama google..