6600'a kurdum ben çalışıyor, n97'ye de kuruluyor olması lazım.
Sadece iPhone'lere kuruluyor. Arkadaş sizle dalga geçmiş.
ben biraz android taraftarıyım. Ama teknoloji sitem olduğundan WWDC yi canlı izledim ve iOS7 'ye bayıldım. Biraz lumia grafikleri andırsada sonunda kendini bulmuş iOS, kontrol paneli illaki olacaktı hiç androidden çalıntı falan dememek gerekiyor. Isınma kasma sorunlarıda tam sürüm ile gideceğini zannediyorum. ama 4 ve 4s için ileride stabilite eskisi kadar iyi olmayabilir.
Eskisi kadar iyi olacak çünkü sistem ağırlaşmadı 6. Sürümün betasındada böyleydi bilerek bildirim almak için yapıyorlar.
@Webkurum Iphone 5 'e ios 7 beta 1 Yükledim Fakat Bazı Uygulamalarda Donma Oluyor ve Uygulamadan Atıyor, Ayrıca ''AssistiveTouch'' u Açtıktan Sonra Cihaz Kitlendi 15-20 Dakika Sonra Zarzor Kapatıp Açtım Düzeldi ve Hemen ''AssistiveTouch'' u Kapattım Neden Kaynaklanıyor Acaba?..
iOS 7 stabil olmadığı ve beta olduğu için sorunlar olmakta final sürümü ile bunların hepsi geçecek. Tavsiyem 6. Sürüme geri dönmeniz.
İphone 4 kullanıyorum hangi sürümü indirmeliyim birde udid kaydı yaptırmak zorundamıyım kullanmak için ? teşekkürler
Hayır değilsiniz uidsiz yüklenebiliyor ve eğer Shift+Güncellemeyi denetle seçeneği ile yüklerseniz hiçbir problem çıkmıyor.