Mute_Monarch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yüzdeki lekelerden kurtulmak için cildiye doktoru önerisinde bir ilaç veya krem kullanmanızı tavsiye ederim.

Çünkü cilt'e göre değişiklik gösteriyor ürünler. Ben Lise'de okurken haftada 2 kez cildiyeye giderdim. Yüzümde aşırı derecede sivilce ve siyah nokta vardı. Bana 1 ilaç ve 3 tane krem verdi. İlaç kuruluk yapıp cildin yenilenmesini sağlıyordu kremler ise cildi temizlemeye ve dudağın çatlamasını önlüyordu. Cildim biraz kalın olduğu için hap ve kremlerin çok fazla faydası olmadı ama eskiye nazaran düzeldi diyebilirim. Sonrasında cildiye doktoru bizzat siyah noktaları azar azar temizledi. Sonrasında o temizleme yerlerinde çukurlar oluştuğu için tedaviyi bırakmıştım ama sonradan kapandı o çukurlar. Yani en iyisi doktor kontrolü altında yapmanız. Cilt sonuçta başka birşeye benzemez. Lekelerden kurtulmak isterken farklı lekeler oluşturabilirisiniz.
Yorumunuz icin cok tesekkurler hocam İlaclari doktor yazdi zaten ama daha once kullanan arkadaslar kesin sonuc aldi mi diye merak ediyorum acikcasi.Yanagimda fiziksel olarak rahatsizlik verici bir leke kaldida