Bir site var ki 2 yıldır takip ederim.
Bu site;
Ne tanıtım yazısı alır.
Ne 2 yıldır konu ekler.
Ne başlık şu karakter,etiket şu kadar önem verir.Uzatır hepsini.
Ne güncel konulara önem verir.
Ne seo paketi,cart curt ile uğraşır.
Ne "250 kelime" efsanesini uygular.
Ne görsel bir teması var.
Ne adsense kurallarını uygular.
Güzel güzel karşılıklı linklerini verir.
2 yıldır ne penguenler,ne pandalar,ne geyikler gördü.
Hala dimdik ayakta,hala çatır çatır kullanıcı çekiyor.
Adamın tek yaptığı şey 2 yıldır sitesi hiç kapanmadı,ve seri bir şekilde açtığı sitelerinin birbirine karşılıklı link vermesi ile 160k backlinki var.Bilen bilir,sağlık sitesi.Tüm siteleri 3-5 ev aldırmıştır adama.
Velhasıl kelam üstümüzü başımızı parçalamaya gerek yok.Yazın aga.Sadece yazın ve yazdığınız sitelerinizi birbirine bağlayın.Gerisi efsane.
Bahsettiğiniz bu siteleri biliyorum. Sağlık, dekorasyon, kadın, örgü vs üzerine benim bildiğim onlarca belki de bilmediğim yüzlerce hitli wordpress site. Dediğiniz gibi hepsi farklı iplerde ve birbirine linkli. Ayrıca facebook ayağı var her birinin. Ben de uzun incelemelerden sonra aynı yolları deneyerek birkaç deneme yaptım ama muvaffak olamadım. Başka bir tılsım var sanki. Siteler hiçbir şeyden etkilenmeden dimdik ayakta. Sitelerin gelirleri konusunda bu forumdan kendi sahibi bir konusunda 100 binli ifadeler kullanmıştı. Hakikaten muhteşem siteler. Ben konu sahibine şunu soracağım. Siz
Velhasıl kelam üstümüzü başımızı parçalamaya gerek yok.Yazın aga.Sadece yazın ve yazdığınız sitelerinizi birbirine bağlayın.Gerisi efsane.
demişsiniz ve tavsiyenizi bu yönde yapmışsınız. Bunu neye dayanarak söylediniz. Siz de tecrübe edip başarılı oldunuz mu. Yoksa sadece varsayım olarak mı konuşuyorsunuz.
Ayrıca bu konuyu gündeme getirip ufkumuza hitap ettiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum. Konun nihayetinde hepimiz kazanırız inşallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:40:30 -->-> Daha önceki mesaj 15:39:28 --
Bos yere kalp kirmayin arkadaslar kiminse kimin polemik yapmayalim konu kilitlenir birazdan buda 7
Kesinlikle katılıyorum. Böyle faydalı ve ufkumuzu açacak bir konuyu yok yere heba etmeyelim. Sadece yapıcı yaklaşalım.