halim81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%99.9 ihtimalle Genpa telpa vs. ücretli olacaktır?
0,1 ihtimalde benden olsun %100 olsun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:39 -->-> Daha önceki mesaj 15:29:57 --

birtanemsin.net adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proticaret bedava diye lanse edildi, her şeyi para.hatta soru sormak bile para..
650 tl ye tekstil modülü satılıyor, taksit seçeneği ya yok, yada 80-100 lira faiz ekleniyor 6 ay için.
sanalpazar.com üzerinden satın diye iki kere mail attım, geri dönen olmadı, zorunluluktan tek çekim aldım.
proticaretin önerdiği 444host tan beter bir hosting şirketi görmedim, en üst paketin 1 altını aldım, başım ağrımasın diye, eğer sitem tutulursa en üst paketi alıcaktım ama, 1 ay içinde bir çok sorun oluştu, geri dönüşleri çok geç, sorun çözümleri sıkıntılı, sorduğun soruya soruyla cevap veriyorlar.mail gönderememe sorununu tam 24 saatte ancak çözebildiler.bu kadar basit bir sorun bu kadar mı uzun sürer acaba diyorum.nerden biliyorsun, bizden biri mi söyledi diyorlar..
dün gece site çöktü çökecek açılmadı gitti, bu sabah da resimler görünmüyor...
insanın hevesini kırmaktan başka bi şey değil bence..

Düzenleme:
kendi sitelerinde proticaret hosting paketi alırken açıklamalarda şöyle bir ibare var:

"Ayrıca proticaret hosting paketlerimizi kullanan 444HOST müşterilerimize Paypal ve Payu proticaret modüllerinde %30 özel indirim uygulanmaktadıtr."

şimdi destek panelinden yazdığım yazıya bakalım..
açtığım destek sorunu:
"Hosting alana proticaret payu ve paypal ödeme modülünde %30 indirim sağlıyordunuz, onların yerine, tekstil modulunde indirim yapilmasini sağlarsanız satın almak istiyorum..tekstil modülünü alirsam payu yu da alabilirim."

verilen cevap:
"Merhaba,

Proticaret modüllerinde tarafımızca herhangi bir indirim sağlanmamaktadır. Bu konuyla ilgili proticaretten Salih Beyle irtibata geçerseniz size yardımcı olacaktır.

İyi çalışmalar. "
Geçmiş olsun hocam.