tyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi seo alanında bilgili olarak gördüğüm için sormaktayım,
ileriye dönük seo diye bir kavram var mıdır?

Bir iş yaparsınız, misafir çekmek için 1000 TL yatırırsınız bu işe, verim alamazsınız, hiçbir getiri elde edemez zarar edersiniz, sonuç olarak şahıs çıkar derki ileriye dönük seo yapıldı, ileride düzelecek.

sonra tabi hiçbir yararını görmediğim ileriye dönük gelecek olan sitem kapandı, domain düşmüştür sanırım.

Ben kendi içimde o şahsı çok suçlu görmüştüm sizinde teyidinizi almak istedim nedense, var mıdır ileriye dönük bir çalışma, şu ana hiçbir katkısı olmayan????

Ay sonu gibi bir site için sizinle anlaşacağım. Umarım o zamana kadar sonlanmaz hizmetiniz.
Hocam öncelikle güzel sözleriniz ve bilgili yakıştırmanız için teşekkür ederim, sonuçta beni tanımıyor ve bilmiyorsunuz Ama şunu söyleyeyim, burada bu açtığım konu ilk günden bu kadar yorum aldı ki; bu kadar sayfalar boyunca bir kişiye bile konuya şöyle yaz, böyle mesaj at demişliğim yoktur.

Dürüstlüğü her zaman temel ilke olarak benimseyerek, alnımın akıyla bu zamana kadar bu noktalara geldim ben insanları laf cambazlığı veya kelime oyunu yaparak aldatıp 3 kuruş yerine 5 kuruş elime geçtiği zaman benim bunda kazancım ne olacak?

SEO konusundaki sorunuza gelince, isterseniz bunun detaylarını google optimizasyon kategorisinde veya elinizde kanıtlarınız varsa; https://www.r10.net/sikayetim-var/ kategorisi altından sergilerseniz daha verimli olacaktır.
Kendi görüşüm SEO ikiye ayrılır. Birincisi hit odaklı SEO, ikincisi kelime bazlı SEO çalışması.

Kelime bazlı SEO çalışması hem site içi hem de ağırlıklı olarak site dışı optimizasyon istediğinden, buna ileriye yönelik demek daha doğru olacaktır ki site belirli bir sıralamaya çıkacak o noktadan düşmemesi için çalışmalar devam edecek. Şu an iş yoğunluğundan dolayı kelime bazlı hizmet vermiyorum zaten.

Hit odaklı SEO çalışmasına gelince, aslında bu kategori altında benim ve benim dışımdaki aynı hizmeti verenlerin konuları (yani site güçlendirme çalışmaları, belirli kelimede x sıralaması için değil) genelde amaç daha yüksek hit ve kazanç elde edilmesine yönelik modifikasyonların entegrasyonu ve raporlanmasıdır.
Bunda ileriye yönelik diye bir şey pek olmaz, 1 hafta-1 ay arasında etkisini göstermezse ortada problem var demektir.

Size sunulan, en azından benim sunacağım raporlar da zaten yol gösterici olacaktır içerik ekleme politikanız konusunda bu sayede yapılan çalışmalara ek olarak hitinizi kendiniz de artırmış olacaksınız.
Ben şu an kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama madem ki ağzınız bir defa yanmış, size birebir yardımcı olup aklınıza takılan soruları elimden geldiği kadarıyla da yanıtlandırarak soru işaretlerini mümkün olduğunca silmiş olurum.

Ne zaman isterseniz çalışmamızı yaparız.
Teşekkür ederim.

İş alımı açıktır.