napster4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.2 TSI - Golf 7 kullanıcısı olarak kesinlikle motorla alakalı önyargılara kulak asma.. 175 tork var arabada gaza dokunduğunda zıplıyor araba ...

leaon da aynı motor var.. aslında golf 7 ile - leon arasında teknik özellik olarak çok bi fark yok. işçilik kalitesi var biraz sadece ..

benim sana tavsiyem benzinli leon almaktansa 5-6 bine daha kıy 1.6 dizel leon al.. yakıt olarak inanılmaz fark var araba .. benzinli leon - golf 7 motoru şehir içi genelde 6 litre yakıyor benzin - (ankara için) leon - golf dizel ise 4-4.5 lt dizel yakıyor .. %40 dan fazla daha az yakıt ödersin dizel arabalarda tork 250 ..

reno clio için bi dipnot: tazikli suyla arabayı yıkatınca boya atıyor.. bunu renault servisleride doğrulyor ev arkaşım aylardır yeni clio yu araştırıyor bende 3-4 ay golf 7 inceledim..
Öncelikle bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim 1.2 motoru bir kez daha teyit etmiş oldum. Ben de test sürüşünde beklentimin çok üzerinde bir performansla karşılaştım. Yılda az km yaptığım için ( ortalama 10-15bin km ) dizelin bakım masrafları ve arasındaki vergi farkı aradaki yakıt farkına yaklaşıyor. Bir de şu anki aracım dizel olduğu için motor sesinden bıktım açıkcası. Dizelin orta seviyesini almaktansa benzinlinin full'unu (led ve sanruf vs.) almak daha cazip geliyor. Uzun yolda da oldukça az yakıyor diye duydum. Muhtemelen üzmeyecektir beni yakıt konusunda. Ancak 1.2 kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem yakıtı çok fazla diyorsanız bir kez daha düşüneyim.

Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilyasbat, başka bir konuda peugeot 207 için yanlış yorumda bulunmuştunuz yine yanlış bir yorum yaparak yanıltıyosunuz. 1,2 yı gordunmu arkana bakarak kaçacaksın demek ağır oluyor. Yapmayın bu kadar. Ben 1,1 Picanto kullandım 1 yıl. 1,4 dizelden daha iyi çekiyor. 1,4 te gormedıgım hızı onda gördüm. Yokuştaki çekişte aynı şekilde. 1,2 polo su olan arkadaşım var canavar gibi gidiyor. 1,4 ten iyidir demiyorum ama küçümsemeyin öyle 1,2 yi.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek, reno clio muhteşem yaptı son modeli ama seat ağır basıyor. Ama o fiyatlara bence daha çok seçenekler var iyi araştırın derim. Hb düşünüyorsanız giulietta da bakabilirsiniz. Pek piyasası yok fakat çok beğenmiştim bindiğimde.

Alfa Romeo 2. elde çok kaybettirir ve bakımları - parçaları çok pahalı diye girmemi önermediler. Bir de 0km leri benim fiyat aralığıma pek uymuyor. Açıkcası leon'u da çok beğendim. Led paket de ekletince inanılmaz içime sindi. Yani daha fazla bütçem olsa da yine leon'u seçerdim

ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikisinide alma megane 2 devam sür daha cok biriktir saglam alman arabasi al bence kredi cekmeden.
Öneriniz için teşekkürler ancak aracımı yenilemek istiyorum uzun süredir. Ertelemeye psikolojik olarak hazır değilim )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:31:03 -->-> Daha önceki mesaj 22:29:59 --

fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ford fiesta yeni kasa hocam araç yakmıyor resmen ve çok kaliteli araç iyi günler
Öneriniz için çok teşekkürler, ancak kasanın dış görünümü pek içime sinmedi. Bir de yollarda (İstanbul) çok fazla var, bu nedenle tercih sıralamamızdan düştü hocam.