Bak hala bide utanmadan sacma sapan yorumlar yapiyosun.Arkadasim görüsmelerimizi paylastim ben,sende paylas benden para istediysen,eger hayir ben bu sekilde calismam dediysen paylas.Ama hayir sen basladim dedin,yapiyorum bitiyor dedin.Eger ödeme ile ilgili bir sorunun varsa o zaman önce ödeme diyecektin.Yapiyorum demiyecektin.Beni oyalamiyacaktin.Benim icin önemli olan para degil.Kaybettigim zaman.Benden caldigin sey zamanim ve enerjim.Bunlar benim icin paradan cok daha önemli.Ispat et.Eger ispat bana.Bu is icin önce ödeme dedigini,isi kabul etmedigini,yada isi bitiripte benden para istedigin halde benim sana vermedigimi ispat et.Etmezsen sen SEREFSIZSIN...Bak ben paylastim.Sende paylas görüsmelerimizi.Isi alana kadar her konuda süpersiniz.Ama kiviramayinca birde utanmadan müsterinize camur atiyorsunuz.Ispat et bu isi kabul etmedigini ...Yoksa serefsizsin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:44:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:33:07 --
Ve halada yapmadin bu isi.Sanki yapmissinda para alamamissin gibi nasil Itrader verirsin sen bana.Bu neyin kafasi.Kimsenin kimsenin isiyle gücüyle derdi yok.Ben senin rakibin degil müsterinim.Eger yapamiyacaksan is almiyacaksin arkadasim.Insanlari bos yere oyalamaya hakkin yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:47:05 -->-> Daha önceki mesaj 20:44:01 --
toplasan 13 ticaretin var benimde 7 ticaretim var, 50 ticaretin varmış gibi konuşuyosun, ille para ön ödeme demek zorundamıyım karşımdaki müşteri düşünmüyorsa bunu ben niye düşüneyim ? ne zamanı kaybettin, zamanımı dolandırdınmı diyorsun bana ? bana sen resmen dolandırıcımı demeye çalışıyosun ayıp ayıp UTANIN bak utanmanın rengi kırmızıdır diye yazdım özellikle !!!! bir ödeme gerçekleşmediyse hiçbirzaman ticaret değildir bu ticaret kanunlarında bu yazmaz, istediğiniz yerde aratın ticaret kanunları diye, beyfenidinin 2 gün zamanı kaybolmuş !!! o yüzden karşısındaki insan ekmek yememeli hatta kimse iş yapmamalı senin gibi Vampirlerle bu hayatta yaşamak çok zor !!! allah güç versin yoksa senin gibi vampirler bize ekmek bırakmıyacak.
Bu nasil Ticaret anlayisi arkadasim.Tabiki müsteri düsünmüyorsa sen düsüneceksin.Tabiki para istiyorsan söyleyeceksin.Madem ticaret yapiyorsun müsterinle herseyi bastan konusacaksin.Bu sacma sapan bahaneleri üretecegine bir özür dilesen, hocam telafi ederiz desen is bu noktayada gelmezdi..Isi alana kadar her sey güzel hersey süper, isi yapamayinca beyefendi cevrimdisi.Birde müsteri suclu.Yemezler arkadasim.Bunu kimseye yediremezsin.