RAWO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"iş sorumluluk bilinci" kişisel gelişimle - kişilik gelişme sürecinin tamamlanmasıyla ilgilidir... bunlar teoride yaşa bağlanabilir fakat pratikte hiç öyle değildir.. üslubunuzdaki gibi kesin konuşmak için ortada kesin bilimsel veriler olması gerekir ki bir eğitimci olarak bu tarz bir kesin veriden haberim yok?? eğer bu bir tez önerisiyse bunun karşılığında 10 yaşında sanayide çalışmaya başlayıp 15 yaşında kalfalık seviyesine ulaşmış binlerce örnek koyup tezinizi çürütebilirim... ayrıca eğer bu tezin yani önermenin ters önermesini de çürütmek gerekirse yine 20'li yaşlarda olduğu halde "iş sorumluluk bilinci"ne sahip olmayan örnekleri ortalıkta bolca görebilirsiniz...
Ficker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baltalamaksa amacın burası eğlence yeri değil. Senin sorumluluk dediğin ilköğretim okulunda azarlayan hocaların tekniğidir. Sen kendine bi eğlence bul. Yazılım işi bize kalsın !
burda konuyu uzatan sizsiniz ben başından beri art niyetim olmadıgını belirttim.

ben kesin de konuşmuyorum hayatın insanlara gösterdiği zorluk derecesi bir değil 8 yaşındaki bir çocuk 30 yaşındaki bir adamdan daha çok sorumluluk bilincine sahip olabilir. Belki sizde sorumluluk bilinci oturmuş işlerini düzgün yapan birisisiniz. ben sadece bu konudaki düşüncemi beyan ettim daha fazlada uzatmayacağım. Bu aralar forumdaki herkez bi kavga yeri arıyor anlayamıyorum benım burda düzgün ve üsluba uygun bir biçimde fikir beyan etmemde hiçbir sakınca yoktur gerekli görülürse moderatorlere bildirilir ben burda baltalamamı yapmışım yoksa fikir mi beyan etmişim objektif olarak görülür saygılarımla iyi forumlar.