Ermi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam kendini geliştirmekten bahsediyor,siz vasıfsız eleman olarak reyonerlikten bahsediyorsunuz. Kendi sektöründe kendini geliştirirse ayda 800-900 TL değil kat kat daha fazlasını kazanabilir.. En azından kendi mesleğini icra eder..

Sevgili konu sahibi arkadaşım,kendini geliştirirsen çok güzel ve bi o kadar da keyifli kazançlar elde edebilirsin..
hocam iyi hoşta siz sögleyin 16 yaşında birini alıp ne yapabilirler. şirketlerde bile en iyi şekilde css,php vs bilene 1.500 tl fln veriyorlar.ben kendimden örnek verdim biraz yanlış olmuş olabilir benim aldığım bütün meslek dersleri 90'dı ondan bir muhasebeciye gideceğime magzaya gidip para kazandım.şuan calıştığım firma bilişim üzerine iş yapıyor muhasebe biriminde calışıyorum 16-18yaşında 10 tane stajer var ama cocuklar pek bir şey ögrenemediklerinden yakınıyor.bu arada ayda 800-900 tl kazanılacak şekilde bir sektör olsa zaten ben bırakmazdımda kendi esas işime gecmezdim ki php,css'e hakimim photoshop cs5 cok iyi kullanıyorum.muhasebeyi sevmiyordum hep pc ile daha cok alakaydım ama pcden fazla ekmek yenmiyor...