Nee? arkadasim sen utanmiyormusun? Burda bütün yazismalarim kayitli.madem sorun ödemedeydi isi niye kabul ediyorsun.Yüzsüzlügün bu kadarinada pes.Iyikide ön ödeme yapmamisim, yapsaydim oda duman olacakti belki.Niye isi aliyorsun kabul ediyorsun arkadasi eger bir sikintin varsa ödemeyle?? Beni bir haftadir bekletecegine kabul etmeseydin isi..
Senin gibilerin yüzünden burda kimsenin kimseye güveni kalmadi.Kimse kimseye ön ödeme yapmak istemiyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:30:36 -->-> Daha önceki mesaj 19:20:30 --
Elini vicdanina koy,sen bana nasil Itrader verirsin.Magdur olan benim.Isimi yapmayan sensin.Eger ön ödemesiz calismiyorsan niye isi yapacagini söyledin?????Niye mesajlarima cevap vermeyerek beni oyaliyorsun????
Biktik artik sizin gibi her isi yaparim diyip ondan sonra sikiya gelince kacanlardan..Adminlerle görüsme bilgilerimiz paylasilacaktir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:31:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:30:36 --
Hem suclu hem güclü birde Itrader vermeye kalkiyorsun.Arsiz hirsizin ev sahibini bastirmasi bunun adi...Yuh artik..