ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama şöyle birşey var urllerin arattığımda çıkıyor mesala www.x.com/aa.html böyle aratınca çıkıyor url yazdığımda sadece www.site.com yazınca çıkmıyor Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: www.X.net buraya basınca çıkıyor programdan arama yaptırdım 1.sırada görünüyor ama dediğim gibi yinede girdiğiniz sorguyu aramak istiyorsanız bölümüne tıklayınca geliyor domain neyse domain ile ilgili bir sorun yok sanırım kelimenin büyük ve rakabetinden dolayı böyle oluyor heralde

Arkadaşım sorun bu değil bana göre..aslında sorun yok sitende..siten çok yeni yıllanmış sitelerde dalgalanmalar oldu bundan sende yararlandın..bu 1 yıldır uyuyan doğru dürüst hit gelmeyen siteme senin gösterdiğin o tarihte günlük 20k ziyaretçi gelmesi ile eş değer..bu dalgalanmalar oturunca şu an normal seviyesine geldi..200 300 gösterim..yani kısaca sen kazançlı çıkmışsın ve diğer sitelere göre hitim daha fazla olsun istiyorsun..film siteleri zaten çoğu spam içerikler falan..ben film sitelerinde oyuncu profilleri hakkında yada filmde işte oyuncu şu şekilde konuşuyor anlatıyor bunları yaz..diğerlerinden özgünleş en azından bence bir nebze faydalı olur..yoksa standart içerik gir..film koy sonra? sonra zaten sitelerin çoğu thin content olarak algılanıyor ve sistem seni geri itiyor..yada diğer güçlü siteler geri geliyor..

olay bundan ibaret bana göre..özgünleş..içeriğin bol olsun..