Şunu iyi biliyorum Google'ın algoritmasının çok hızlı ve özgün içeriğe karşı bir çekim alanı var.. Yani sitenin içeriğine göre diyelimki rakibiniz günde 10 konu açıyor ise siz 50 konu açın abarttım belki ama hangi filtrede olursan ol, bu duruma karşı koyamıyor google..
Aslında nedeni belli, yabancı kaynaktan okumuştum:
Şimdi diyelimki; CEP TELEFONU kelimesinden kelime cezası yediniz. Google sitenizde içerisinde CEP TELEFONU kelimesi geçen tüm içeriği çok gerilere gönderiyor veya dizinden siliyor diğer içerikleri de azda olsa yine geriye atıyor mesela LCD TV kelimesinde de düşüyorsunuz ama CEP TELEFONU kadar değil, domain gücü düştüğünden tümü düşüyor aslında.
Siz hergün 20 tane CEP TELEFONU içerikli konu açtığınızda , ABC CEP TELEFONU, BBC CEP TELEFONU, HUHU CEP TELEFONU..
botlar bunu ilk gördüünde ilk sayfaya yerleşiyorsunuz (Tabi tüm sitelerden 3 ay sonra açmayacaksınız konuyu) ya özgün olacak, yada ürün ise ilk girenlerden biri siz olun
Kelime cezası uygulayan google yazılımı ile Botlar senkronize değil, yeni açtığınız içerik sonuçlarda gözükecek sonra genelde (3-5 gün) filtre botu sitenize bakıp CEP TELEFONU kelimesini görünce hadi sana yallah diyecek.. Bu döngü bir sinir savaşı , 1-2ay dayanabilirseniz aynı tempoya bu arada bikaç güzel link ve organik hit ilede işlem tamamdır..
Filtre canavarı arkasına bakmadan kaçacaktır sitenizden.. Senlemi uğraşcam deli manyak webmaster diye