güzel örneğiniz ve yorumunuz için teşekkürler. 1-2 sayfaya geriye gelirseniz fiyatı aynı olan 2 laptop koydum. son olarak onlar aklımda kaldı. biri dell biri lenovo. birinde amd ekran kartı var birinde nvidia . son olarak bunlardan birinin içinden seçim yapıcam dedim siz ne öneriyorsunuz. şuanda delle daha yakınım.
modelleri nereye yazdınız tam olarak link atarsanız inceleyeyim performans açısından ati ve nvidia ekran kartları arasında pek bir fark yok ancak fiyat derseniz nvidia çipsetleri daha pahalı dell in yerinde servis hismeti var öyle böyle deil çok büyük bir avantaj yani bişe oldugunda arıyorsunuz onlar gelip yapıyorlar lenovoda bu varmı açıkçası tam bilmiyorum bana sorarsanız dell piyasada 1 adım önde şuanda lenovo ise satışları arttırmak için fiyat düşrme politikasına gitti ekran eger işlemcileri intel ise ikisinde ve ekran kartları aynı özellikle ise nvidia almanızı tavsiye ederim çünki intel nvidia çipset ile daha stabil çalışıyor ama amd ise ati çipset daha stabildir. siz genede linkini atın arasında kaldıgınız makinaların ben fikrimi söyleyeyim.