Hocam moralini bozma bende 2 kere sandboxa girdim, evet hergün senin için önemlidir, sonuçta gelir getirmiyor site hitlerin düşüce ve seninde buradan gelecek paraya ihtiyacın var.

Benim siteler kurumsal site olduğundan yeni domain alamıyorum gerçi. com.tr sini alabilirim ama sabır biraz daha..

Bu işin ilacı zaman 3 yıldır çıkamadı sitem diye arkadaşlar var ama onlar ümidi kesip siteyi bırakmıştır. Güncel içeriğe devam et site konunu bilemiyorum.

Bence acele hareket etme biliyorum günler geçiyor ama çıkmaz diye bir şey yok..

Bu işe son çare benim deneme şansım yok.. Siteyi kapatıp 1 hafta parka alıp. Tüm domain ve hosting bilgilerini değiştirmek, site iletişim bilgilerini değiştirmek. Google hesabını değiştirmek.

Sonra yeni bir wordpress kurup 15-20 yeni ve farklı içerik girip, yeni hesaptan google domaini yeni satın aldığınızı ancak arama sonuçlarında çok gerilerde olduğunu, mağdur olduğunuzu v.s söyleyin.. Domainin gerçekten satıldığını görüp spam işlemini kaldırabilirler.

* Belki gerekte kalmaz, site kendinden düzelir o kadar bilgiyi değiştirince.. Park süresini ne kadar uzun tutarsan o kadar iyidir.