atary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyi sistemede sahip olsanız kasma yapabiliyor gtaturk.com forumundan detaylıca inceleyebilirsiniz forum bana ait değil ancak gta hayranı olarak sürekli takılıyorum ,

kasmalar için bir kaç çözüm var internette dolaşıyor onları yaparsın hala sorun çözülmedi ise patchleri teker teker yükleyerek en iyi performans vereni kullanırsın, ayarlar kısmında uzaklık görme gibi birşey var uzaktaki nesneleri açıyor o default olarak yüksek geliyor onu düşürmeni ayrıca öneriyorum ki benim için olayı çözmüştü

2.9 GHz oc işlemci
3 GB Ram ,
1 GB 256 Bit ekran kartı hdmi ile 720 p de oynadım oyunu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:40:25 -->-> Daha önceki mesaj 19:39:20 --

çok fantastik ya karakter ile bütünleşemiyor insan

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:44:28 -->-> Daha önceki mesaj 19:40:25 --

Repack versiyonlarından birini indireceksin o zaman iso olmayacak direk setup ile yanlız yüklerken dikkat et rusca yükleme seçeneklerde varsayılan dil rusca oluyor /r.g. repacklerinde
Peki orjinal ile ne farkı var bunun dışında sanırım EFLC versiyonu varmış. Bu versiyonun normal versiyondan farkı nedir?

bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gta sanki gerçekci adam roket yiyor ölmüyor Ama hangisi dersen kesin gta derim bi geçmişi var p lisede az oynamadım be san andreas silah şifresi yazana kadar tırnak uçlarım kömürleşmişti destan gibi şifreler vard

Bu arada konuyu açan arkadaş konsol diyor iso fln olmaz o zaman iso indiripde konsola atiyim deme
Oyunu bilgisayarda oynamayı düşünüyorum