affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu başlıgı güzel yazılanları okumadım ama şunu belirteyim herkez lenovo öneriyor ya siz. şimdi bir gün bi müşterim benden bilgisayar aldı faturasını kestim bilgisayarını topladım gönderdim. bilgisayarın parçalarından hdd ve dvd Rw nin markası samsung idi dolayısı ile faturada iki tane samsung kelimesi geçiyordu. bir kaç gün sonra müşteri önce telfon açtı beni kazıklamışsınız diye ardından bilgisayar ve fatura ile kapıya dayandı hayırdır dedim dedi beni kazıkladınız 2 tane harddisk takmışsınız buna bakın faturada da yazıyor 2 tane samsung şimdi önce güldüm dedim şimdi bunu burada yerin dibine sokmak var ama belli birileri vermiş gazı dedim bunu kim dedi size benim bilgisayardan çok iyi anlayan bir arkadaşım var o söyledi dedim ver telefonunu neyse aradım adamı dedim hocam ne iş yapıyorsun sen dediki tesisatçıyım

yani şunu demek istiyorum herkez kendi işine bakmalı o dedi bu dediler ile notebook alınmaz ortada bir kalite vardır şimdi sorarım lenovonun ürettigi bir bilgisayar bileşeni söyleyin ne var ? anakart ? hdd ? ram ? panel ? optik okuyucu ? işlemci ? dolayısı ile ortada belli başlı kaliteli markalar vardır ama bu demek deildirki aldıgınızda hiçbir şekilde sorun çıkmayacak herşey 4 4 lük olacak. bunlar kul yapımı bir bakmışsın en dandik markayı alırsın ömrü billah sıkıntı çıkarmaz bi bakmışsın en kalitesini almışsın ısınmış donmuş bilmem neymiş.

şunu unutmayalım benim arkadaşda var senelerdir kullanıyor hiçbişe olmuyor şöyle iyi böyle iyi e bakalım ben alınca senin arkadaşın gibimi kullanıcam bu makinayı adam belki günde 1 saat açıyor ben saatlerce oyun oynayacagım?

sonuç olarak bir bilgisayarcı olarak casper acer ve exper hariç tüm modelleri tavsiye edebilirim bunlar kötümü tabiki deil nihayetinde onlarda aynı parçaları kullanıylar ancak aradaki fark işçilik biraz işçilikten çalıyorlar.
güzel örneğiniz ve yorumunuz için teşekkürler. 1-2 sayfaya geriye gelirseniz fiyatı aynı olan 2 laptop koydum. son olarak onlar aklımda kaldı. biri dell biri lenovo. birinde amd ekran kartı var birinde nvidia . son olarak bunlardan birinin içinden seçim yapıcam dedim siz ne öneriyorsunuz. şuanda delle daha yakınım.