soneryakamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bunu bir kural ya da sözleşme metni olarak sunmadım; genel olarak kazanç miktarı arttığında kesinti miktarı da artabiliyor; bunu hem uygulamada görmekteyiz hem de istatistiklerde.

Örneğin şu ana kadar kesinti miktarını yazan kişilere sorun; yüksek kesintisi olanlar (30$ ve üstü örneğin) genellikle 1.000$ ve üstü şeklinde gelir elde edenler.

Bunu uygulamada ve istatistiklerde yapmadığınız için gelip bana kesinti nedir, neden olur şeklinde açıklama yapıyorsunuz; ben size kesinti nedir kuralı nedir ve kesinti çoksa gelir kesinlikle çoktur demedim; benim dediğim istatistiksel bir veri ve bunu da adsense kazancı alanlara sorarak da teyit edebilirsiniz.

Ama siz bunu baya bir onur meselesi olarak görmüş, konuyu da yanlış anlayıp kesinti nedir ve neden olur kurallarını koyup göstermece bilgi diziyorsunuz; baştan beri mesajları yeniden okumanızı ve hitap şeklinizi ve üslubunuzu da düzeltmenizi öneririm; sidik yarışı ve benzeri şekilde sözleri de burada sarf edemezsiniz; R10 içerisinde nasıl sizin gibi tipler barınıyor onu da anlamış değilim.
milyon üzeri kullanıcısı olan bir sistemde istatistiksel olarak bir veri paylaşabilmen için ilk olarak en azından bilmem kaç bin içinde araştırdık demen gerekir.Kalkıp 5-10 kişi de böyleydi bende istatistik paylaştım vs diye mez sin !
Hala kendine adsense konusunda dev aynasında baktığından kabullenemiyorsun.Kabullenmiyeceksinde , bunun yanında her yazdığın yazı da da değerleri birbirine karıştırıyorsun , ortak nokta bulamadın gitti...Bu arada göstermece bildi dediklerini ben değil google yazıyor kullandığın sistemin yaratıcılarının yazdıklarına göstermece diyorsan bir zahmet kullanma ...Birde nerede ne şekilde nasıl konuşacağıma sen karışamazsın.R10 içerisinde barındırdığı üyelerde kendisi ve arkadaşları üzerinden yola çıkarak milyon kullanıcısı olan bir sistem hakkında istatistik paylaşabilenleri barındırabiliyorsa harici herkesi de barındırabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:02:47 -->-> Daha önceki mesaj 14:00:59 --

NaKLoWOriginal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap yok muuu ? Ayın kaçı gibi ödeniyor arkadaşlar genelde bu ödemeler ?
adsense panelinizde Şu tarihe kadar yapılacak: 1 Tem 2013 şeklinde bir ibare çıkmıyor mu ? Temennimiz 28 Haziranda yatmasıdır ( keza bence öyle olacak ) yoksa 1 temmuz pazartesi.