İşlerin cıvıgını cıkardılar oradan burada resim bularak cok milleti kandırdılar halada devam ediyorlar.İnşallah iyi bir yaptırım olur ve etkisini gösteriri.
Birde merak ettiğim bir sual var özgürlük özgürlük diyip duruyorlar bu ülkede neyiniz kısıtlı anlamadım sokak ortasında sevişiyorsunuz,istediğinizi giyip istediğiniz gibi tozup gezip eğleniyorsunuz,istediğiniz ile evleniyorsunuz,istediğiniz kadar içki esrar hap ne varsa kullanıyorsunuz ,okullara biralar sokuyorsunuz dar pantolanla kısa etewklerle giriyorsunuz ve daha sayacak tonalrca sey var iken hala özgürlükten mi bahsediyorsunuz ne olay ben anlamaıdm.
Eger sizin özgürlüğünüzde bir kısıtlama var ise ben başörtülü diye kovulan dövülen sövülen linkç edilen kızların özgürlük anlayısını,okulda cuma namazı kıldı diye terör örgütü muamelesi gören liseli genclerin özgürlük anlayısına,sadece kitap yazdı diye ilmi fikrini sundu diye hala f tipindnen işkence gören mirzabeyoğlunun özgürlük anlayışına,kamu alanı diye sakal bırakamayan insanların özgürlük anlayısına v.s v.s bir anlam veremez oldum.Bunların o zaman acık hava hepsi var.Nitelik olarak görünen bu...
Aslında sorun ne biliyormusunuz ne yaptıgımızı neye karşı oldugumuzu bilmiyoruz sadece bir taneside ben sundan bundan dolayı akp yeye düşmanım demek yerine kardesim bu adam gelirse şeriatı getircek ben o yüzden bu admaın her yaptıgına karsıyım deme cesaretini gösteremiyor...
Yani kimse bir nevi ne istediğini bilmiyor...