Biz 2 sene once PKK ya karsi yuruyus yaptik, 150-200 kisiydik sehitlerin cogaldigi PKKnin azdigi zamanlardi. Ne polis biber gazi skti ne bir sey yapti, adam gibi yurursen kimse bir sey yapmaz. Benim alnimda Ak partili yazmiyo polis beni ayri dusunmuyo herkese esit. Bugun kizilayda eylemin yapildigi yerden dogalgaz aldim, kitap okuyolardi polisle yanyana oturuyolardi.
İnan topla gel adam gibi adamlarini, sadece asgari ucreti protesto edicez en onde yurumeyen serefsizdir. Hukumet istifa dersen o zaman isin rengi degisir.
iPhone 3GS aracılığıyla Tapatalk'tan gönderildi.
Hükümet istifa dersem neden işin rengi değişecek. Sen asgari ücreti kimin belirlediğini sanıyorsun? Senin şikayet ettiğin asgari ücreti senin oy verdiğin hükümet belirliyor. İşveren ile sendikalar uyduruktan görüşür asla anlaşamaz hükümet de hep işverenden yana tavır koyar. Senin gibiler de AKP nin patronun partisi olduğunu hiç bir zaman bilmez.
Hangi toplumsal sınıfa ait olduğunu öğrenmelisin eylem yapmadan önce. Sen eylem yapmanın ne demek olduğunu da bilmiyorsun herhalde hiç yapmadığın için. Eylemde senin karşı olduğun şey asgari ücretteki sayılar değil. Sen kendi kendilerine artsınla diye sayılara eylem yapmıyorsun. Sen oyunu senden seçim dönemlerinde parasal desteği patrondan alan partinin seni değil patronunu kollamasını protesto ediyorsun. Sen patronun isteklerini işçiden daha çok önemseyen partinin oy vereni olarak neyi protesto edebilirsin ki?
Müslüman sanıp patronunun partisine oy verip sonra asgari ücret eylemi yapmak ne kadar saçma farkında mısın sen? Asgari ücret eyleminin amacı asgari ücrete ucundan azıcık zam yaptırmak değil, patrona karşı işçiyi koruyacak bir iktidara kavuşmaktır.
Bu kadar basit şeyleri bilmen lazım hocam. Yoksa bir parti destekleme. Ya da desteklediğin partiye karşı eylem çağrısı yapma...
Velev ki hükümet istifa demesek de göreceksin ki başbakanlığa doğru asgari ücret arttırılsın pankartı ile yürüsek polisden gazı yiyeceğiz. Başbakan'da bunlar dış güçlerin ajanları, reyhanlı saldırıları ile alakası olanlar asgari ücret eylemi yapıyorlar. Bu asgari ücret eylemcilerinin içinde r10 dan olup red hack denilen siber teröristlerle bağlantıları olanlar var. Hatta elimde belgeler var bunlar asgari ücret isteriz diye eylem yapmadan önce içki içmişler. Bunlar asgari ücretten ne anlar. Asgari ücreti başbakanınıza soracaksınız. Asgari ücreti en iyi ben bilirim, biz iktidara geldiğimizde asgari ücret ne kadardı, bakın şimdi ne kadar. Asgari ücreti en iyi biz belirleriz. Bunlar CHP nin fitnecileri... Eylemcilerden birinin attığı muz kabuğuna basan polisimiz yaralandı ziyaretine gittim. Gibi açıklamalar yapar. Emin ol....