Ya sen neden CHP ye taktın. Ben MHP ye oy veririm. Bugün uyduruk MHP liler AKP mitingindeydi. Ahlaksız oyunlar bunlar. Bu işin CHP ile alakası bile yok. CHP li milletvekilleri eylemlere katılabilir ama bu eylemleri organize etme CHP nin boyunu aşar. Bu eylemleri CHP liler yapıyor diye düşünüyorsan hiç bir şey bilmiyorsun demektir. Taksim'e gittin mi? Orada bir tane CHP diye bağıran, kılıçdaroğlundan konuşan gördün mü? Muhalefete muhalefet etmek sadece Erdoğan ve onun yandaşlarına özgü bir şey. Kılıçdaroğlu nun olayla hiç bir alakası yok. Zaten Kılıçdaroğlu bu kadar adamı soka dökebilecek kapasitede olsa AKP bu kadar oy alamazdı.
Bu iş partiler üstü bir iştir. Bu iş AKP'den ziyaden Erdoğan'ın şahsına yapılan bir eylemdir. Çünkü AKP içinde uzlaşmacı, yumuşak dil kullanan, diyaloğa açık adamlar vardır. Erdoğan bunlardan biri olmadığı gibi bu gerginlik istemeyenlere rağmen olayı geriyor.
Hükümete muhalif herkes öcü. Bu sana mantıklı geliyor mu? Erdoğan bir melek ona muhalif olanlar ya faiz lobisinin adamı, ya darbeci, ya ergenekoncu, ya marjinal, ya terörist... Oraya alışveriş merkezi yapacağım diyen inşaat rant lobisini görmez de bu AKP liler, başbakanın uydurduğu faiz lobisinden bahseder. Başbakan'ın hedef gösterdiği bankanın televizyonu ilk 3 gün korkusundan eylemleri yayınlayamadı bile.
Siz ülkenin diktatörlüğe gittiğini görmüyorsunuz herhalde. Genel Kurmay Başkanı silahlı terör örgütü kurmaktan içeride. O zaman silahlı terör örgütü de Türk Silahlı Kuvvetleri oluyor galiba...
Asgari ücret konusundaki söyleminde ciddiyesen çık sokağa arkandan gelmeyen şerefsizdir. bu eylemleri gayri meşru göstermek için saçma sapan söylemler söylüyor yandaş medya. Vay efendim bankaları protesto etmeyenler başbakanı protesto ediyorlarmış. Biz özgürlüklerimize el uzatan başbakana karşı eylemleri destekliyoruz. Sen de asgari ücret için çık sokağa arkandan gelmeyen şerefsizdir. Ama o eylemi yapma bu eylemi yap deme hakkın yok. Sen kendi eylemini yap bizi de kapsıyorsa eylemin yalnız bırakmayız seni.
İnşallah yüreğin yeter de bir asgari ücret eylemi yürüyüşü yaparsın başbakanlığa doğru. Bir biber gazı tadı alırsan, o zaman anlarsın eylemciler ne yaşıyorlar ve neden o kadar saldırganlaşıyorlar. Basit bir demokratik hakkını ararken sopa yiyince nasıl bir psikoloji geliyor anlayabilirsin.
Biz 2 sene once PKK ya karsi yuruyus yaptik, 150-200 kisiydik sehitlerin cogaldigi PKKnin azdigi zamanlardi. Ne polis biber gazi skti ne bir sey yapti, adam gibi yurursen kimse bir sey yapmaz. Benim alnimda Ak partili yazmiyo polis beni ayri dusunmuyo herkese esit. Bugun kizilayda eylemin yapildigi yerden dogalgaz aldim, kitap okuyolardi polisle yanyana oturuyolardi.
İnan topla gel adam gibi adamlarini, sadece asgari ucreti protesto edicez en onde yurumeyen serefsizdir. Hukumet istifa dersen o zaman isin rengi degisir.
iPhone 3GS aracılığıyla Tapatalk'tan gönderildi.