digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taksim'de 50 bin kişi polisle çatışıyor televizyonlar penguen belgeseli gösteriyorlar. Ve Andersenden masallara devam ediyoruz. Başbakan aleyhinden yazan köşe yazarları işten atılıyor, uydurma delilller ile insanlar hapse atılıyor, ülkenin genel kurmay başkanı silahlı terör örgütü kurmak suçundan içerde, sen chp'den bahsediyorsun.

Gerçekten şuna inanmaya başladım. Erdoğan'a oy verenlerin kafası onun gidi çalışıyor herhalde.

Adam mesajında diyor ki. Olay gezi parkı değil anlamadın mı? Olay gezi parkı değil. Olay ahlak polisi kesilen bir başbakanın diktatörlüğe gitmesidir. Olay başbakanın kürtaja, sezaryana karışması, alkol alanlara ayyaş demesidir. Olay polisin barbar gibi müdahale edip çadır yakıp insanları gaz bombası ile kafasından vururken başbakan ın hakkını arayanlara çapulcu demesidir. Olay başbakanın yumuşamayı uzlaşmayı efendi gibi konuşmayı bilmeyip mahalle kabadayısı gibi millete laf sokmaya çalışmasıdır. Çıkıp milletin karısını kızının nereye oturacağını başbakan mı açıklayacak? Başbakan ahlakına seviyesine uygun mudur büyük abdestten idrardan bahsetmek. 3 gösterici öldürüldü. Bir tanesi polis kurşunuyla kafasından vuruldu. Ama inşaat çukuruna düşerek kaza ile şehit olan polis için göstericilerin katlettiği komiser diye yalan söyleyen bir başbakandır mesele.

Abdullah Gül de aynı ideolojinin adamı. Var mı Cumhurbaşkanına tepki? Bülent Arınç'a tepki var mı? Olay gezi parkı değildir. Sen hala olayı gezi parkı mı sanıyorsun Erdoğan gibi? İnşallah anlamışsındır şimdi o ne demek. Ben zamanında Erdoğan'ın haksız yere hapis yattığını söylüyordum okuduğu şiir yüzünden. Ama artık o hapis cezasını haklı almış diyorum.
Bende o uslubu yanlis diyorduk ama simdi hakikaten hakli konusuyormus diyorum. Neyin hakki kardesim? Hala hak hukuk diyorsunuz, hakliysaniz da haksiz duruma dusuyosunuz. Kilicdaroglu denen herif 6 haziran da halka guvenelim diyo referandum olsun diyo 13 haziranda referandum olmaz diyo bu mu sizin halka guveniniz?

Eger hak arayacaksaniz yarin gelin ankaraya asgari ucret hakkinda hakkimizi arayalim var misiniz?

iPhone 3GS aracılığıyla Tapatalk'tan gönderildi.