canercanbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siddet icermiyor dediginiz tweet bana gore siddetin daniskasini iceriyor kardesim benim. Olay gezi parki deil sen hala anlamadin mi demek hukumeti dusurmek icin gidiyoruz (ac tavuk kendini bugday ambarinda sanar), RTE istifa demeye gidiyoruz, evlerinizden cikin gelin demek!

Yemin ederim bakin su olaylar tam tersi olsaydi, yani chp denen bilmem neyin partisi hukumette olup ak parti muhalefette olsaydi ve aynisini onlar yapsaydi chp kesimi kalkip alkislardi.

Benim ailemde 5 kisi var, annem ortanca abim, ben ak partiye oy vericez yine Allahin izniyle. Babam koyu ulkucudur, bahcelinin kasedi ciksa vs. yine gider mhp ye atar o kadar yani her gun kavga ederiz RTE ye kufur ettigi icin, diger abim milli goruscu merhum Erbakanin yolcusu. Gecen secimde saadete atti ama sirf bu gezi parki olaylarindan dolayi ak partiye aticak. Ben ailemde gozlerimle gordum ak partinin nasil oy kazandigini. Chp bu olaylara devam ettikce ak partinin oyu bir tik articak hep.

Ayrica bizim ulkemizle diger ulkeleri kiyaslayanlara da kiziyorum. Bu hukumete baski uygulanmalidir bende katiliyorum ama nasil bir baski? Sokaga cikip bu degisimi hizlandirin, bu hizmetleri hizlandirin denilmelidir. Bundan oncekilerde hep bi duzene gireckken ortalik karismistir, 27 mayis olsun 28 subat olsun hep duzen bozulmstur ve benim gorusumce en az 100 yil geriden geliyoruz diger milletlere gore.

Dostlar bizi boyle bolmeye calisiyorlar lutfen uyanalim artik, biz birlesince deviremeyecegimiz guc yoktur bunu herkes bilir. Dusman da bunu biliyor bu yuzden bolmeye calisiyolar. Biz kendi icimizde erimisiz hep, basortuydu, darbeydi, muhtiraydi, sagciydi, solcuydu dinciydi bilmem neciydi turktu kurttu vs. Biz bu oyunlara gelmememiz lazim, tum partilere oy veren arkadaslara da soyluyrum aynisini. Mesela chp turban sorununu cozseydi ben buna cok sevinirdim, universitelere basortulu girebilir deseydi cok sevinirdim. Muhalefet demek ak'a kara karaya ak demek degildir.

Allah kardesligimizi, birligimizi bozmasin.

iPhone 3GS aracılığıyla Tapatalk'tan gönderildi.

Taksim'de 50 bin kişi polisle çatışıyor televizyonlar penguen belgeseli gösteriyorlar. Ve Andersenden masallara devam ediyoruz. Başbakan aleyhinden yazan köşe yazarları işten atılıyor, uydurma delilller ile insanlar hapse atılıyor, ülkenin genel kurmay başkanı silahlı terör örgütü kurmak suçundan içerde, sen chp'den bahsediyorsun.

Gerçekten şuna inanmaya başladım. Erdoğan'a oy verenlerin kafası onun gidi çalışıyor herhalde.

Adam mesajında diyor ki. Olay gezi parkı değil anlamadın mı? Olay gezi parkı değil. Olay ahlak polisi kesilen bir başbakanın diktatörlüğe gitmesidir. Olay başbakanın kürtaja, sezaryana karışması, alkol alanlara ayyaş demesidir. Olay polisin barbar gibi müdahale edip çadır yakıp insanları gaz bombası ile kafasından vururken başbakan ın hakkını arayanlara çapulcu demesidir. Olay başbakanın yumuşamayı uzlaşmayı efendi gibi konuşmayı bilmeyip mahalle kabadayısı gibi millete laf sokmaya çalışmasıdır. Çıkıp milletin karısını kızının nereye oturacağını başbakan mı açıklayacak? Başbakan ahlakına seviyesine uygun mudur büyük abdestten idrardan bahsetmek. 3 gösterici öldürüldü. Bir tanesi polis kurşunuyla kafasından vuruldu. Ama inşaat çukuruna düşerek kaza ile şehit olan polis için göstericilerin katlettiği komiser diye yalan söyleyen bir başbakandır mesele.

Abdullah Gül de aynı ideolojinin adamı. Var mı Cumhurbaşkanına tepki? Bülent Arınç'a tepki var mı? Olay gezi parkı değildir. Sen hala olayı gezi parkı mı sanıyorsun Erdoğan gibi? İnşallah anlamışsındır şimdi o ne demek. Ben zamanında Erdoğan'ın haksız yere hapis yattığını söylüyordum okuduğu şiir yüzünden. Ama artık o hapis cezasını haklı almış diyorum.