Ne kadardır adsense kullanıyorsun ve max. ne kadar aldın da bu yorumu yapıyorsun?
Benim dediğim olay 3 adsense hesabı ve 100$ ile 8.000$ arasında değişen ücretlerle getirisi olan hesaplar; bunlarda yapılan kesintileri ve miktarları göz önüne alarak bu açıklamayı yapıyorum; sizin gibi basmakalıp ve kendini çok bilmiş gördüren şekilde yazmıyorum?
Lütfen yorum yapmadan önce siz deneyim sahibi olun da sonra bilmişlik taslayın.
Hocam miktar arttıkça geçersiz tıklama oranı ve kesinti de aynı şekilde artıyor; yani siz 500$ alan birinden 100$ kesinti görmezsiniz ama 10.000$ alan birinden 100$ kesinti görebilirsiniz.
bilgi sahibi olup konuşsa gam yemeyeceğim , adsense kullanıcısının aldığı para ile kesintinin ne alakası var ? Kesinti nedir neden olur ilk olarak bunları öğren sonra konuşalım.Senin ve 3-5 arkadaşının başına geldi diye böyle bir kural ya da uygulama var diyemezsin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:03:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:48:24 --
+ eklemek istiyorum , ben burada sidik yarışı yapmıyorum , bilmişlik te taslamıyorum sizin gibi ...
burada anlatmak istediğim nokta ilgili kullanıcıları yanlış yönlendirmenizdir.
Adsense kullanıcıları , arkadaşın dediği gibi kulaktan doğma ve 3-5'in başına gelmiş şu kadar kazanırsan bu kadar kesinti olur zırvalarını bir kenara bırakıp , google'nin ilgili ödeme şekli hakkında yönergelerini incelesinler.
Adsense der ki ,
AdSense hesabınızdaki raporların amacı, size hesabınızdaki güncel etkinliğe ilişkin yakın tahminler sunmaktır. Ancak, kayıtlarımızın gecikmeli olarak işleme koyulması, yuvarlamadan kaynaklanan uyuşmazlıklar ve de geçersiz gösterim ve tıklamalara ilişkin ek tedbirler gibi faktörler için hesabınızda düzenlemeler yaptığımızdan, bu kazançlar ilgili ayın sonuna kadar kesinleşmez. Kazançlar, doğrulandıktan sonra, kesinleşmiş kazançlarınızı yansıtan Ödemeler sayfasında yayınlanır. Kesinleşmiş kazançlarınız, geçerli etkinliğiniz için alacağınız tüm geliri içerir. Geçersiz tıklamalardan veya gösterimlerden elde edilen gelir, bu durumdan etkilenen reklamverenlere geri ödenir.
Ayrıca, Şartlar ve Koşullar'da ana hatlarıyla belirtildiği gibi, yayıncıların sitelerinde reklam yayınlayan reklamverenlerin ödeme yapmaması halinde, yayıncıların kazançlarında düzenleme yapma hakkımızı saklı tutarız. Ancak, geçmişe baktığımızda, bu durumun yayıncıların tahmini kazançlarına kıyasla kesinleşmiş kazançları üzerindeki etkisi düşüktür.
Geçersiz etkinlik saptama sistemimizin bütünlüğünü korumak ve kullanıcıların sistemi atlatmalarını engellemek için, gün veya kanal başına yapılan ayarlamalara ilişkin ayrıntıları vermemiz mümkün değildir. Bu geçersiz etkinlik tedbirlerinin, AdSense siteleri ağımızın reklamverenler, yayıncılar ve kullanıcılar için güvenli ve yararlı bir ortam olma özelliğini korumak adına uygulandığını lütfen unutmayın.
https://support.google.com/adsense/answer/32852
İşkembeden sallamıyorum , bir konuda birşeyler karalayacaksan hakkında birşeyler bilmek gerekli olduğunu düşünüyorum.
Bilgin yoksa fikrin de olmasın da ayrı bir güzel sözümüzdür.