Pkk konusunda Erdoğanı anlıyamazsınız adam barış sürecini sağarsa bu ülkenin en büyük derdinden kurtarıcak adam barış süreci başlatırken f16 lar bomba yağdırıyordu.. Bak adamlar defolup gidiyorlar artık sokaklarda araçlar yakılmıyordu ta ki taksim de ortam oluşturuluncaya kadar..
Taksimde chp biz parti olarak yoktuk diyor. Ben o gün öğlen evdeydim çıkmadan önce taki ediyordum chp otobüsleri vardı orada akşam 19 da asıl toptantı başlıyor haberleri yapılırken chp otobüsleri oradaydı sonra çıkıp biz orada bulunmadık diyorlar.
Yatırımlar dini kanallara yatırılıyor demişsiniz Chp gelince feytullaha ya da diğer dini kuruluşlara ihale mi verecek yani hangi parti gelse kendi yandaşını korur oraları para aktarır chp de yapar mhp de merak etme.
Sonuç olarak ben şeriat gelceğine inanmıyorum. Birde gelenlerin hepsi soydu saten bu soyduysa da bu millete de hizmet etti ideolojik korkularla bunlara göz kapatacağınıza tadını çıkarın..
Dün bir arkadaşımla konuşuyorum istoç da kendisi Erdoğan %50 nin başbakanı dedi hatta taksimde de bulunan birisidir neyse laf döndü dolaştı 20 dakka sonra metro açıldı tek vesaitle gelip gidicem hızlıca derken yüzünde gülücükler açıyordu daha demedim hani %50 nin başbakanıydı diye..