Öncelikle internetten para kazanma bölümünde pek konu açan biri değilim.

Şayet açtığım konuda bir yanlışlık veya aykırı birşey varsa konu silinebilir..

Gelelim konumuza..

Arkadaşlar internetten para kazanma yolları arasında bir çok yöntemi sıralayabilriz ancak bunlar içerisinde en kolay para kazandıran yöntem kuşkusuz yatırım ile para kazanma yöntemleridir.

Bu yöntemle oturduğunuz yerden günde 1-2 dk nızı harcayarak çok iy paralar kazanabilirsiniz.

Ancak bu yöntemde de bir sıkıntı vardır.

Gerçekten kazandıran ve kazandırdığını da gerçekten anında ödeyebilen sistem bulma sıkıntısı..

İşte Adhitprofits bu sıkıntıdan bizi kurtarıyor.

Blogumdaki son yazıda Adhitprofits'den aldığım ödemeyi yayınladım.

Gerçekten sistem eğer bu şekilde devam ederse çok iyi paralar kazandıracak potansiyele sahip.

Şimdi gelelim başlıktaki soruya..

AdHitProfits Nedir ?

Adhitprofits kısaca sizlere belli bir yatırım karşılığında oturduğunuz yerden para kazanma imkanı sunan bir Amerikan firmasıdır.

Adhitprofits nedir sorusunu biraz daha açacak olursak;

Adhitprofits genel olarak reklamlar üzerinden kazanç sağlayan ve bu kazançlarından elde ettiği hasılatın bir kısmını üyelerine ''yatırım yapmaları şartıyla'' veren bir firmadır.

Adhitprofits nasıl çalışır ?

Reklamverenler, AdhitProfits' e reklam yayınlama karşılığında belli bir ücret öder.

Adhitprofits bu reklamları reklam paketi satın alan üyelerine izletir.

Ve reklam izlemeleri karşılığında üyelerini kazanca ortak eder.

Somutlaştıracak olursak;

Örneğin Adhitprofits, X adlı reklam firmasından 500 dolar alır ve bunu 500 kişiye izleteceğini söyler.

Ve bu şekilde reklamı izleyen üyelerine o kazancın 250 dolarını paylaştırır.

Tabi bu rakamlar sadece konu anlaşılsın diye örnek olarak verilmiş hayali rakamlardır.

Adhitprofits gerçekten en kolay para kazanma yollarından biridir.

Özellikle kısa yoldan para kazanmak veya kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin kesinlikle pas geçmemesi gereken bir kazanç sistemine sahiptir.

Ancak ben şimdiden üye olmanızı öneririm.

Zaten üyelik ücretsizdir. Üye olunca kaybedeceğiniz birşey olmadığı için bu konuda endişelenmenize de gerek yok.

Üye olduktan sonra sistemi beğenirseniz yatırımınızı yapar kazanmaya başlarsınız.

Yok sistemi beğenmez iseniz zaten ücret ödemediğiniz için kaybedeceğiniz birşey olmayacaktır!

AdhitProfits'e üye olmak resimli anlatım:

1- Öncelikle BURAYA tıklayarak Adhitprofits resmi sitesinin ana sayfasına gidiyoruz.

Refsiz link için buradan yararlanabilirsiniz.

Aşağıdaki resimden sıradaki adımı takip ediyoruz.

2. Adımda ise üye olmak için gerekli bilgileri giriyoruz. Aşağıdaki resimdeki gibi..

Mail adresinize gelen onay mailini onayladıktan sonra artık üyeliğinizi tamamlamış oluyorsunuz.

Ancak eğer yatırım yapacaksanız ilgili bölümlerden diğer üyelik detaylarını da doldurmanız gerekiyor.

Bunlar ikincil şifrenizin belirlenmesi, adresiniz, aracı kurumunuz yani hangi işlemci ile para çekeceğiniz ve bu işlemcide yer alan üyelik adınız.

Örneğin: Solidtrustpay , kullanıcı adı: hasanali gibi.. Zaten doldurmanız gereken kısımlar kırmızı olarak kalır ve size uyarı verir..

Bu yazıda sizi fazla sıkmamak adına kısa tuttum ancak bir sonraki yazımızda çok daha detaylı bir şekilde size kazanç sistemini ve Adhitprofits ile nasıl kolay yoldan para kazanacağınızı anlatmaya çalışacağım.

Not: Refimle üye olanlar pm atarak bana üyelik maillerini bildirdikleri takdirde onlara takıldıkları her konuda destek sağlayacak ve piyasada 40-50 TL ye satılan Anket Listesi Kitabını ücretsiz olarak göndereceğim.

Yazının kaynağı: http://www.fatihatasoy.com/kazanc-yo...its-nedir.html

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:13:08 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:41 --

İkinci konu: Adhitprofits nasıl çalışır ? Adhitprofits kazanç sistemi nasıldır ?

Bu sorunun cevabına geçmeden önce şunu da ifade edelim;

Adhitprofits'in sahibi UltimatеPowеrBoost (UPB) sitesinin adminidir.

UPB aktif oldugundan bu yаnа özellikle ödemelerde hiç sorun çıkarmamış tek seferde 4000$ para çekenler olmuştur.

Halende çekmektedirler. UPB’de üye bulmadan kаzаnç zor olduğundan AdHitProfits’de üye bulmadan da kazanç edinebilecek şekilde kazanma imkanı sunulmuştur.

Adhitprofits kazanç sistemine dönecek olursak;

Adhitprofits kazanç sistemi son derece basit olup hiç karmaşık değildir. Şöyle ki;

Adhitprofits'de kazanmak için en azından bir reklam paketi almanız gereklidir.

1 Reklam paketinin fiyatı ise 45$ dır.

Bu 45 dolarlık reklam paketlerinin her birinden net %25 kazanç sağlarsınız.

Yani 45 dolara aldığınız bir reklam paketi tamamlandığında size 45+11,25 $ olmak üzere toplamda 56,25 $ olarak döner.

Bir reklam paketi 56,25 doları bulduğunda artık pasif duruma düşer yani artık o reklam paketinden kazanç elde edemezsiniz.

Artık o reklam paketinden kazandığınız paraları çekebilirsiniz.

Peki bir reklam paketi kendini kaç günde tamamlar ?

Bunun sabit net bir rakamı yoktur.

Çünkü bu sistemde kazançlar günlük olarak değil anlık olarak hesaba yansır yani 10 - 15 dk ara ile bile kazançlarınızın değiştiğini görebilirsiniz.

Sistemin o günkü reklamlardan elde ettiği hasılat ne oranda ise ona göre kazanç şekillenir.

Kazançlar az önce de ifade ettiğimiz gibi sааtlik,dаkikаlık hesabımıza yansır.

Bu oran günlük %5,%10,%20….%125 dаhi olabіlіr. Tamamen elde edilen karlara bağlıdır.

Ama genel olarak %8 ile %15 arası günlük karlar gelmektedir. Ortalama olarak bir reklam paketi 7 ile 13 gün іçerіsіnde kendini 56.25$’a tamamlıyor.

Adhitprofits ile ne kadar kazanabileceğinizi daha iyi anlatmak adına bir örnek üzerinden gidelim:

Mesela , 10 tane reklam paketi aldığınızı düşünelim.

450$ dеğеrindе 10 reklam paketi almış bir kіşіnіn kazanacağı net kâr 112.5$’dır.

Günlük ortalama %8 ile %15 arası kazansa 45$ ile 85$ arası kazanç еldе etmiş olur.

Reklam paketlerinin 7 ile 13 gün içerisinde kendini tamamladığını düşünelim.

Ayrıca kârlarının yanında anaparasını da almış olur.

Buraya dikkat edin AdhitProfits diğer sіstemler gibi anaparalara el koуmuуor!

Size kârlarla birlikte anaparayı da vеrıiyor ki bu çoğu yatırımla kazanç sağlama sisteminde olmayan bir özelliktir.

Tabi günlük kazançlardan yararlanmak için günde 10 reklam izlemeniz zorunlu ancak bu reklamlar da zaten 10 ar saniyeden oluşuyor.

Yani bir günlük reklam izleme olayı toplamda ancak 1,5-2 dakikanızı alıyor ..

Örnekte de belirttiğimiz gibi 450$ ile maximum 13 günde tam 112,5 $ kazanıyorsunuz.

Hele ki bu kazancı elde etmek için günde 10 reklam izlemek dışında hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadığını düşünecek olursak..

Adhitprofits'de kazanmak için ''Ne gece gündüz üye bulmak için, ne de herhangi bir ürün satılsın da para kazanayım diye'' kendi kendinizi hırpalamanıza gerek kalmıyor!

Gelelim merakla edilen bir diğer soruya..

Adhitprofits güvenilir mi ?

Adhitprofits, şu ana kadar hızlı ödemeleriyle güven vermiş bir firmadır.

Para çekme talebinde bulunduğunuz an en geç 24 saat içerisinde hesabınıza yansımaktadır.

Tabi hesap derken aracı kurumlardaki hesaplarınızı kastediyoruz: Solidtrusypay , Libertyreserve ve Payza ..

Sizin bu sistemle ilgili düşünceleriniz nelerdir ?

Belli bir araştırma sürecinden sonra bu sisteme ben de dahil oldum.

Adhitprofits kazanç sistemininin en çok hoşuma giden yönleri şunlar oldu:

1- Kazançlar (reklam paketlerinin tamamlanması ) maximum 13 gün gibi bir sürede elinize geçebiliyor.

Yani kazanmak için aylarca beklemiyorsunuz.

2- Günlük reklam hasılatına göre kazançların hesaba yansıması: Bu durum gerçekten çok hoş.

Sistem adeta Ne kadar çok kazanırsam o kadar çok size de kazandırırım diyor...

Kısacası adhitprofits kazanç sistemi beni tatmin ettiği gibi güvenilirlik konusunda da henüz olumsuz bir yoruma rastlamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Adhitprofitsten kazanmak için ne yapmalıyım ?

1- Öncelikle 1.mesajda yer alan Adhitprofits başlıklı yazıdan yararlanarak sisteme üye olmalısınız.

2- Sonrasında sistem yatırım yapmalısınız. Her bir reklam paketi 45 dolar olduğundan minimum 45$ lık bir yatırım yaparak bir reklam paketi almalısınız.

3- Yatırım yapmak için aracı kuruluşları kullanmanız gerekiyor. ( Mesela solidtrustpay uluslararası para transferi yapan son derece güvenli ve güvenilir bir aracı kuruluştur )

Yani direk sisteme para yatırmak diye birşey mümkün değil.

Bu yüzden Öncelikle solidtrustpay den hesabınızı açıyorsunuz.Solidtrustpay hesap açma işlemi resimli anlatım için buradan yararlanabilirsiniz.

Sonra kredi kartınızdan solidtrustpay hesabına paranızı yatırıyorsunuz.

Son aşamada ise solidtrustpay'den adhitprofits hesabınıza parayı aktarıyorsunuz. Böylece reklam paketi için para transferi işleminiz gerçekleşiyor ve siz reklam paketi alabiliyorsunuz.

Peki ne kadarlık bir yatırım yapmamı önerirsiniz ?

Şunu ifade etmeliyim ki her yatırım kazançlığı ortaklığında bir risk söz konusudur. Yani düşük ihtimal bile olsa siz paranız gidebilir diye düşünerek gözden çıkarabileceğiniz bir yatırımla başlayın.

Sizin gözden çıkarabileceğiniz rakam 90$ olur başkasınınki ise 1000$ olur..

Bu tamamen size kalmış..

Bol kazançlar..

Son olarak peki hiç ödeme aldın mı sorusu aklınıza gelebilir?

Deneme amaçlı aldığım bir reklam paketi kendini 14 günde tamamladı ve ben hemen ertesi gün para çekme talebinde bulundum.

Heralde 3-5 saat sonra para hesabıma geçer diye düşünürken daha 3-5 dakika bile geçmeden bir de baktım para Solidtrustpay hesabıma yatırılmış.

İşte o ödeme:

Yazının kaynağı: http://www.fatihatasoy.com/kazanc-yo...ma-zamani.html