NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam dostum sen kralsın, kusura bakma yüzyılın mühendisi, hala kendini yüksekte görmeye devam ediyorsun. Sen okumayı da unutmuşun galiba, ben yukarıda kendi bilgi seviyem ile ilgili bir şey söyledim mi. Harbiden kişiyi sarf ettiği sözlerden tanımak mümkünmüş, sen değil mühendis marsa gidecek aracı tasarla senden yine bir cacık olmaz, çünkü zihniyetin yanlış arkadaş, sen daha okulu bitirmeden milleti hakir görmeye başlamışsın, galiba mühendis olunca google da mühendis olacaksın
Bak kardeşim ben bu konuyu tartışma olsun diye açmadım, YÖK tarafından çıkarılan bu karara dilekçe ile itiraz edilmesi için ilgili arkadaşları bilgilendirmek istedim ama bazı insanların kendini haklı gibi göstermeye çalışması beni bu tartışmaya itti. Başkalarının hakkına tecavüz etmek isteyen insanlara karşı takındığım tavır onları hakir görmek gibi algılanıyorsa evet hakir görüyorum. Ben üniversite 2 de staj yaptığım yerde iş teklifi aldım benim nasıl bir mühendis olacağım yada olduğum senin seviyenin işi değil..