NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun İranla ne alakası var usta, İran'da ki şerait mi Allah aşkına, bana göre de siz Amerika'ya gidin, Avrupa'ya gidin, o zaman burası benim memleketim, benim dedemin savaşıp, kanla aldığı memleket, siz gidin o zaman, yada şöyle yapalım. Demokrasi ya, seçim yapalım kim kazanırsa diğerleri gitsin, bunu mu istiyorsunuz yani ?
.

Seriat ile yonetilen ulkelerin icinde en duzgunu Iran onun icin dedim. Yoksa seni kovdugumuz, ettigimiz yok, dunya buyuk, istedigin yerde yasama hakkin var. Kimsenin sana nerede yasayacagini dayatma hakki yok, benimkisi sadece bir oneri. Zaten senin tam kafana uyacak bir yonetim hicbir yerde olmaz. Ben mesela memnun degilim memleketten baska yerde yasiyorum. Soguk olmasa medeniyetin en baba oldugu Norvec, Isvec gibi yerde yasarim. Evler cok pahali olmasa Japonyada yasarim. Illa TRde dogdun diye TRde yasamak zorunda degilsin. Her istedigin yerde kafana gore yasarsin. Ben mesela etrafimda yobaz istemiyorum, onlari gormemek icin baska bir yerde yasiyorum. Yobazlar buraya dolussun, Japonyaya giderim. Dunya buyuk istedigin kadar yayil git. Bu ulke vs dedigin seyler son 3-5bin yilda ortaya cikmis seyler, ondan onceki 5 milyar yilda ulke diye bisey yok. Bu sinirlar falan bizim kafada. Normalde oyle bir sinir yok.