NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şerait ile yönetilmeyi kendime daha uygun görüyorum, Osmanlı'da uygulanan şeriati istiyorum, dinimin kurallarına göre yargılanmak, dinimin kurallarına göre hayatımı şekillendirmek istiyorum, fakat bunu bu hükümetin yapmasını istemiyorum çünkü, din konusunda bu hükümetin tek Allah bir dediğine inanırım, faiz yiyen, hak yiyen, Camiye ayakkabıyla girdiler demeyi bilip de, Irak'ta Cami'de kadınlara tecavüz eden Amerikan askerlerine, "sağ sağlim evlerine dönsünler" diye hayır duası eden, ülkeyi yabancı sermayeye peşkeş çekip borcumuzu kapattık diyen, maaşlara 30 lira zam yapıp, elektrik, su, doğalgaza 100 lira zam yapan, ülkenin petrolünü başkasına satan bu hükümetin yapmasını istemiyorum, ben ne yapayım şimdi, gideyim mi bu ülkeden ?

Bunlar da benim görüşlerim, herkes kendi fikrini söylemekte hür dür değil mi, ben Müslümanım ama bu hükümeti bırak desteklemeyi, yanından bile geçmiyorum, şimdi bende mi yobazım, gericiyim ?
Irana git, onlar bizimkilere gore daha delikanli adamlar. Irandaki rejimi istemeyenlerde TRye gelsin. Hem siz rahat edin, hemde cagdas dunyada yasamak isteyen Iranlilar rahat etsin.