Hocam,
Onlarin derdi Ataturkun koydgy cagdas uygarlik seviyesine ulasmak degil, onlarin derdi seriat. Cok ciddiyim. Ufak ufak getiriyorlar boyle. Bugun saat 10'dan sonra yasaklanir, alkol satma yetkisini alkol satisini engellemek icin bin dereden su getirecek belediyerele falan verilir. 3 sene sonra toplarlar sivil polisleri, alkol satan bi yerden alkolik cikarlar, saga sola saldirtirlar, TVler ceker, ooo bundan sonra sat 6'dan sonra alkol satisi yasak olur, 5-10 sene sonrada komple kaldirirlar. Onlarin derdi kafalarindaki siyasi sistemi yavas yavas millete yedirmek. Yapabilirler mi? Bu halk bu kadar avanak oldugu surece yaparlar. Bunlkarda her turlu hile, yalan dolan var. Artik niyetleri konusunda sanirim herkes hemfikir. Onceden abi bunlar seriatci dedigimizde kimseyi inandiramiyorduk, sanirim artik gercek niyetleri anlasildi.
Ben şerait ile yönetilmeyi kendime daha uygun görüyorum, Osmanlı'da uygulanan şeriati istiyorum, dinimin kurallarına göre yargılanmak, dinimin kurallarına göre hayatımı şekillendirmek istiyorum, fakat bunu bu hükümetin yapmasını istemiyorum çünkü, din konusunda bu hükümetin tek Allah bir dediğine inanırım, faiz yiyen, hak yiyen, Camiye ayakkabıyla girdiler demeyi bilip de, Irak'ta Cami'de kadınlara tecavüz eden Amerikan askerlerine, "sağ sağlim evlerine dönsünler" diye hayır duası eden, ülkeyi yabancı sermayeye peşkeş çekip borcumuzu kapattık diyen, maaşlara 30 lira zam yapıp, elektrik, su, doğalgaza 100 lira zam yapan, ülkenin petrolünü başkasına satan bu hükümetin yapmasını istemiyorum, ben ne yapayım şimdi, gideyim mi bu ülkeden ?
Bunlar da benim görüşlerim, herkes kendi fikrini söylemekte hür dür değil mi, ben Müslümanım ama bu hükümeti bırak desteklemeyi, yanından bile geçmiyorum, şimdi bende mi yobazım, gericiyim ?