BilgeForum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba;

Google adwords gibi facebooka reklam vermek istiyorum. Ödemeyi paypal üzerinden, kredi kartı veya havale ile yapmak istiyorum fakat herhangi bir ödeme sayfası bulamadım...

Ayrıca kupon tarzı reklam versem ödeme olarak daha avantajlı olabilir miyim? Yardımlarınız için teşekkürler
Facebook adwords gibi ön ödemeli değil, sonradan ödemelidir. Önce reklamlar yayınlanır, sonra faturalandırma yapılır ve kredi kartınızdan düşülür. Bu belirli aralıklarla devam eder. Ödeme seçeneği olarak kredi kartı size sorun çıkarmayacaktır yada en sorunsuzu olacaktır.

Kupon kullanımı ile ilgili hususlara konudan ulaşabilirsiniz: https://www.r10.net/facebook-reklam-a...ri-satisi.html

Kupon kullanmanın bir riski yoktur. Kuponu her zaman reklamlarınız yayınlanmaya, istatistiklere bilgiler yansımaya başladıktan sonra kullanmalısınız. Nedeni ise hesabınız askıya alınırsa kupon içeride kalmasın diyedir.

Özetle hesabınızda bulunan reklam bölümüne girip reklamınızı verecek, kredi kartınızla hesabı aktif edip reklamlarınızı onaya göndereceksiniz. Sorunsuz onaydan gelirse ve reklamlar görüntülenmeye başlarsa kupon kullanabilirsiniz.