bodrum yahşiye göndereyim hocam sizi her türlü aktivitenizde yardımcı olurlar size tekne turu, gece kluplerine gitmedir vs
http://yildizotelyahsi.com/index.html
veya orda emsallerini bulabilirsiniz gümbet,bodrum merkez,bitez,turgutreis,yalıkavak,gündoğan,göltürk bükü,bağla,kadıkalesi bunların bir çoğunu booking.com'dan bulabilirsiniz hocam
yerine göre 25 tl ile 40 tl arasında günlük tekne turları var sabah 10 kalkışlı akşam 18.00de geliyorlar işte sınırsız içecek olanı da var skol biradır le cola felen ama satında alabiliyorsunuz öğlen yemeği var akşam 5 çayı var

yerine göre değişiyor ama bunlar gümbet turgutreis taraflarında felen turgutreis size biraz uzak kaçabilir gece gündüzde
Eğer tercihiniz Aydın/Kuşadası olursa otel centerı tercih edebilirsiniz baya bir mevkii yerdeydi güzel zaman geçiyor plajlara felen dolmuşlar kalkıyor ordan
http://www.otelcenter.com/
Aydın/didim veya Aydın/Akbük buralarda baya güzel yerlerdir. Dediğim booking.com'da hepsinden olması lazım.
muğla/akyaka baya güzel bir yerdir sessiz sakin cadır felen kiralayabiliyorsunuz günlük içerisinde elektrik yatakları vs herşeyi var bi wc banyo dışarıdaydı 30-40 tl gibi bir ücreti var ama denizi mükemmel birşey
Marmaris tarafına giderseniz kesinlikle içmeler memleketim diye söylemiyorum gerçekten turistten yüzemiyorsunuz baya güzel olmuş otellerin yanlarında girişler var şezlong felen kiralayıp gün boyu keyfinize bakabilirsiniz.
Marmaristen geçmenizde kolaydır ama bodrumdan günlük yunanistanın kos adasına giden gemileri mevcut ayrıca Muğla/Datçaya giden gemileride mevcut orayada gitmenizi önerebilirim.
Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı yerinde Dalyan diye bir yer var orasıda gayet güzel . Dalyan iztuzu plajını görmelisiniz

dalyan mezarları gayet güzelleri sessiz sakin yerlerden birisidir apartlarda çocuk felen konaklamasını istemezler en yüksek dublex binalar var sessiz sakin gayet hoş bi yer doğrusu yaş sınıfında baya yükseklere hitap ediyor
Fethiye/Göcek ve Ölüdenizide tavsiye edebilirim
Baya bir yer tavsiye ettim galiba hocam ama içerisinde İzmir çeşme tarafları ve antalya taraflarını gerçekten bilmiyorum umarım size yardımcı olur
En üstteki bodrum/yahşide verdiğim otelde kalıcak olursanız sitedeki fiyatlara bakmayın hocam ben sizi direk otel sahibiyle görüştürücem indirim felen olur belki
İyi günler.