2 yıldır Lenovo Y570 kullanıyorum

i7 2630Q işlemci, 8gb ram, GT555M 1Gb ekran kartı olan seri. İlk aldığımda yüksek performansta 6 saatten fazla gidiyordu şarjı. 7/24 şarjda ve lenovonun kendi verdiği şarjı %50de tutup batarya ömrü uzatan programı kullanmadım bile. Şu an yüksek performansta 3 saate yakın gidiyor şarjı.

Devlet yurdunda kalıyorum. Oda fena toz, yatağım bile akşama kadar toz oluyor. Yatak üzerinde kullanıyorum bilgisayarı. Süpürge gibi ne kadar toz varsa yatakta içine çekiyor. Çok hor kullandım bilgisayarı. Şu an ekranın üzerinde bir karış toz var silmiyorum. Güneş vurunca arkadaşın yazdığı beni yıka yazısı görünüyor Buna rağmen 2 yıl ısınmadan çalışma başarısı gösterdi. Şu an hafiften ısınıyor. Makineye bir kompresör veya süpürge tutup tozunu alsam o sorun da kalmayacak ama daha ekranın tozunu silmiyorum

Elektronik biraz da şans işidir. Gider asus alırsın sorunlu çıkar, exper alırsın canavar gibi çalışır. 2 yıldır kullandığım için içim rahat bir şekilde size lenovo önerebilirim. Yeni bir bilgisayar alsam ilk bakacağım marka lenovo olur.