öncelikle servettuncel1 isimli üyemizin öğretmeni oluyorum... haliyle derslere yeni başlamış heyecanlı bir arkadaşımızdır... bir haftaya script yazacağım demiş... doğru demiş yazacak... 5 yıldır işin içinde olup ta henüz uzmanlaşamamış arkadaşlar meseleyi işin zorluğunda değil kendinde aramalıdırlar... ben 2. haftada script yazdıysam benim öğrencimde yazacak. 1 ay sonra sizin 5 yıllık projelerinizden geliştiriyor olacak. script yazmak heleki emlak haber gibi scriptleri yazmak profosyonelelrin değil amatörlerin işidir. yeni bir öğrenciyle alay etmekte ancak ve ancak cahillerin işidir. geçmişteki heyecanını kaybetmiş içi boşalmış kod yazmayı sadece para için yapanlar birilerinin hevesini kırma hakkını kendinde görürlerse yazdıkları her mesajla alay edecek kapasitemizde vardır.
konuyu baltalayan ben ve diğer arkadaşlar adına konu sahibinden özür diliyorum
Benim görüşüm 0 dan başlayan bir kişinin 1 haftada orta seviyeye gelmesi imkansiza yakın bişi Ben bile php öğrenmeden önce pascal delphi c++ vb dilleri ile uygulama geliştirdim. Ama bir haftada öğrenemedim acik söyleyim.
üni gördüğüm derleri hiç yok sayabilirim. Adam akıllı bişi göstermiyorlar desem yalan olmaz.
Ayni zamanda sdu php web programciliği sertifikam da var kursta boş boş geçti desem o da yalan olmaz.
Diyeceksiniz senin anlama kapasiten kıt ise biz ne yapalim

Keşke öyle olsa idi mezun olanlardan ve kursu bitirenlerden adam akıllı proje geliştirebile görmedim(o verdikleri bilgilerle).