Sonuç olumlu daha doğrusu biz özellikle siteniz düşsün diye birşey yapmadık, siteniz gerek html altyapı, gerek içerik, gerek link inşaası olarak olması gerektiği yerde diyor. Sandbox veyz filtrede değişsin ama filtredeki site kadar gerilerdesin sanırım..

O zaman içerik, backlink, özel bir site tasarımı kullanıyorsan sayfa içi seo durumlarını kontrol etmen lazım.. Keşke banada böyle cevap gelse elle yapılan span işlemi bulunsaydı işin o zaman fenaydı dostum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:05:17 -->-> Daha önceki mesaj 23:01:19 --

SamyeLim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu değerlendirme isteiğini siteniz google aramalarında bütün indexi yok olduğunda yollanır sanbozla alakası yok bu isteğin bence.

site:domainismi.com yaparsın googlede hiç içeriğin çıkmazsa google ban atmıştır ya çok kasmaktan yada çok içerik girmekten tekrar açılması göz önüne almaları için yeniden değerlendirme isteği yollarsın.
Nerden çıkarıyon hocam onu google sayfasında bile siteniz arama sonuçlarında çıkmıyorsa (Ban yemişseniz) veya sıralamalarda eskisi kadar iyi durumda değilse bu aracı kullanabilirsiniz. Diyor... Sen sadece Ban'ı anlamışsın..

Arkadaşda heralde sıralamada gerilere düştü bu isteği gönderdi..

Başbakanın dediği gibi velev ki zevkimize gönderdik yani sıralamadada coştu sitem hiti 10 kat arttı, yinede yeniden değerlendirme isteği gönderdim sevk olsun diye.. Napacak Google sıralamada düşürecekmi, cezamı kesecek zevkine istek gönderdim diye. Aynı cevabı gönderecek, Elle yapılan spam işlemi bulunamadı diyecek..