Alakası yok arkadaş dediğim gibi kendince olayı farklı sekilde yorumluyor.
Anlayan yetkili cıkarsa detayları iletebilirim. Anlattığı gibi bir durum yok çünkü tamamen farklı bir dil ile anlatmaktadır.
Zaten anlamadığı içinde teknik olarak bu sekilde dile getiriyor. O yüzden yazarak değil telefonla iletişime geçmesini rica ettik.
Darklord benim dosyalarım , senin sunucundaki şuan w a r e z sitelerinde mi değil mi bana bunu söyle sonra teknik bilgim için sınav yaparsın. Gerçi beni sınayacak teknik bilgin olsa dosyalarım w a r e z düşmezdi . YAnlış anlaşıılmasın 1 sunucudaki tüm siteler w a r e z dedir. Sadece benim sitem değil. KEndisi hala anlamıyor çok enterasan dosyalarımı indirmek için link bile verdim ama hala anlamıyor çok merak ediyorum nasıl bir ruh halinde yetkili kişiler bu konuyu okuyor açıkla bakalım detayları lafı gebeleyip kendini haklı çıkartamazsın loglara bak tar.gz dosyasını ne zaman oluşmuş ne zaman kim silmiş Benim dosyalarım şuan w a r e z de ötesi var mı açıklıyabilirmisin ? Olayı kişileştirmek istiyorsada ayrı bide şu telefon olayı sen benim dosyalarıma sahip çıkamama sonra da ben arıyım seni ne derdin varsa numaram var adresim açar anlatırsın