* Necati Şaşmaz fırtınası dinmiyor. Herkes bir tarafından bir espri bulmuş gidiyor. Belki tutturursunuz.

* AÖF bütünleme olmayacak deniliyor. Hala ısrarla bu konuyu arayanlar oluyor. Onlar için bir yazı yazabilirsiniz. Ek olarak; tek ders sınavları, yeni dönem kayıt tarihleri... Belli olmadı ama siz bir şeyler yazın.

* Önümüzdeki 2 hafta LYS olacak. Şimdiden sonuçlar, tercihler için yazılar yazılabilir. Özellikle ikinci öğretim harç fiyatları, vakıf üniversiteleri ücretleri vs. çok tutacaktır.

* Ramazan'la ilgili her türlü konu...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:23:21 -->-> Daha önceki mesaj 19:16:36 --

Az önce bir arkadaş için ararken buldum. AÖF büt, tek ders yazısı yazacaklar şunu ekleyebilir:
http://www.youtube.com/watch?v=Y3VH_xEzpko

EKLEME: Son 3 mesajımda da aynı videoyu ekledim. Ama videonun benimle bir alakası yoktur. Gerektiği için ekledim. Şimdiden açıklayım da prim yapıyor imajı yaratılmasın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:23:30 -->-> Daha önceki mesaj 19:23:21 --

FIFA U-20 Dünya Kupası 21 Haziran - 13 Temmuz arası olacak. Bununla ilgili konularda dikkat çeker. Önümüzdeki yıllarda yıldız olacak futbolcular bu turnavadan çıkacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:23:30 --

Pes 2014