akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konuda yazdıklarımdan biraz yanlış anlaşılmalar olabilir direkt siteden youtube'a atamaz tabiki ancak şöyle birşey benim dediğim

Flv adreslerini gireceğim sunucuma indirecek ve beklemeden youtube'a upload edecek

Bir örnek vereyim mesela youtube video eklerken aç yazan yere video linkini yazıp aç derseniz önce pcnize indiriyor daha sonra hemen youtube'a atıyor bunun bana toplu olanı gerekiyor.

mesajınız için teşekkür ederim aradığım gibi birşey bulamassam öyle yapacağım ancak benim aradığım gibi olursa zamandan tasarruf maksimum derecede oluyor
O dediğinizi ben kullanmaktayım şuan... Deneme aşamasındayım. şuan ki kazançlarım güzel gidiyor böyle devam ederse bot satışını çıkarabilirim...

kcyg17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim sölediğim prg senin istediğine yakın bi şey yani diyelim ki pcnde 50 tane video var ve bunları toplu şekilde you tube ye atıcaksın prg yi açıp hesap ayarını girip 50 tane videoyu ekliosun otomatik prg senin hesabına videoları yüklüyor
Arkadaşın Tam olarak istediği "Benim internetimi kullanmasın hızlı ve seri olsun" düşüncesindeyim. pc programlarında upload işlemi yaparken her zaman sizin internetiniz kullanır... bu da zamanınız aleyhinize işliyor demektir