Merhaba konudan kendilerinin haberi var. Olay kısaca şudur. Şu an sitem bir w a r e z sitesinde indirebilir. Durumdadır. Konuyu arkadaşlara bildirdiğimde ilk başta haberleri olduğunu söylediler.
W a r e z sitesi olduğu için reklamlarını yapmak istemiyorum. Sadece yetkililere link gönderebilirim site listesi ordadır. Ayrıca internetbilişimde host sağlayan arkadaşlar sitelerinizi kontrol edin home klasöründe site isminiz ile aynı tar.gz. dosyası oluşturmuşlar.
Firma hakkında eleştirilerime gelince durumu kendilerine bildirdiğimde ilk önce hostlarında shell çalıştırmamı denememi söylediler ki ben bilmem nasıl olur.
2. olarak sitemin güvende olduğunu dosyalara 3. kişilerin ulaşamıyacağını söylediler kendilerine sitemi indirmeleri için forumlardaki linki gönderdim bu sefer r10 konu açmamın site listesinin suç olduğunu söyleyip tehtitkarı konuştular
Sonuç olarak sitemin dosyaları şuan w a r e z de benim suçum yada günayım ne ayrıca ilk aradğımda firmayı sers kayıtlarımda var onlarıda yayınlıyıcam birazdan

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:34:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:25:12 --

Ayrıca aldığım hizmete karşılık faturamın ivedi olarak adresime gönderilmesini rica ediyorum. Fatura halen tarafıma ulaşmamıştır. Yakın tarihte ulaşmaz ise yetkili mercilere bildirmek durumunda kalıcam ayrıca haberiniz olmasına karşın ücretli ve lisanslı temamın ***** sitelerinde yayınlandığını bildiğiniz halde haber vermediğiniz için kusurlu hizmet ve tüketici haklarına başvuru yapmayı düşünmekteyiz. Habewriniz olduğu halde ***** sitelerinden sitelerimizi kaldırma talebiniz olduysa yaptığınız girişimleride tarafıma göndermenizi rica ediyorum.