Yalan haber karşısında durduk yere evhamlanıyorsam "aha iran'a döndük, eyvah istanbul düşüyor' diye düşünüyorsam.Sokağa çıkmaya korkuyorsam (bulunduğum yerde e5 üzerinde yol kesildi.Ciddi endişeler atlattık) ben rahatsız oluyorum demek değil midir?Rahatsız oluyorsam rahatsızlığımın giderilmesini talep ediyorum arkadaş.Bu kanunla mı tüzünlemi olur bunu bilmem!
Ha şöyle özel bir sosyal medya sayfası kursun sevgili yasakcı olmayan Webmasterlarımız.Kullanım koşullarına şunu belirtsinler, 'burada her türlü yalan beyan, ayrılıkçı bölücü yazılar ile hertürlü anarşist vb. içerikler girilebilir.Buraya giren bunları kabul eder' desin.
Sonra tüm millet bunu bilsin.Buradaki paylaşımlara birşey diyemem. Ama ben giriyorum kuzenimin fotosuna ama her tarafta yalan haberler.Altlarında ülkeyi bölen kurtaran mesajlar..
Şimdi biri bana demesin herkesin mesajı atanı bağlar.Bağlamaz. Yalan beyandan vur hitleri, al paraları sonra bunu de. Etik değil.Eğri oturalım doğru konuşalım.
Geçen bir konuda bir arkadaş bu olaylar üzerine hitlerin düşüşünü endişesini dile getirirken bir başka arkadaş şunu yazmıştı: "benim hitlerim yerin dibine girseydi de ülke bu duruma düşmeseydi"..
Webmasterda insandır. İnsanlarda manevi kaygı vardır. Üzüntü gibi, endişe gibi..En önemlisi VATAN sevgisi gibi..